Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PAR DESNIH VANJSKIH

Obrvan dobio veliko pojačanje: Vugrinec je Makedonac

Renato Vugrinec
NPH/Pixsell
28.03.2014.
u 19:01

Makedonci su tako složili možda i najjači par desnih vanjskih na svijetu jer uz Vugrinca na toj poziciji imaju i Kirila Lazarova.

Ivica Obrvan danas je dobio odličnu vijest iz IHF-a. Za akcije makedonske rukometne reprezentacije od danas može zvati i bivšeg slovenskog reprezentativca Renata Vugrinca.

Makedonci su tako složili možda i najjači par desnih vanjskih na svijetu jer uz Vugrinca na toj poziciji imaju i Kirila Lazarova.

A o kakvom je igraču riječ dovoljno govori podatak da je u prvoj utakmice osmine finala Lige prvaka u pobjedi svog Metalurga protiv Koldinga 23:17 zabio 13 golova.

Inače, Makedonci su se nadali kako će Vugrinec zeleno svijetlo za nastup u njihovoj reprezentaciji dobiti već za Euro u Danskoj, ali ipak nije. Sada više ništa ne sprečava Obrvana da pozove igrača koji je do prije tri godine nosio dres slovenske reprezentacije.

>> Liga prvaka sa 28 klubova, Euro sa 24 reprezentacije

Komentara 1

NE
neki
08:36 31.03.2014.

Vugrinec ima 39 godina, a Lazarov 34. Nisu neka perspektiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije