Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKEDONSKA REPREZENTACIJA

Obrvan: Angelovskog sam morao otjerati, Lazarova nisam...

'19.02.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Liga prvaka, RK Zagreb - HCM Constanta.  Ivica Obrvan, trener RK Zagreb.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
24.01.2014.
u 14:00

– Angelovski je javno prozvao savez zbog davanja putovnica nekim stranim igračima (Srbinu Pribaku i Slovencu Vugrincu, nap. a.). Zbog mira u svlačionici morao sam ga udaljiti. No on je ionako došao na EP kao rezerva – rekao nam je Obrvan.

Rukometaši Makedonije vratili su se u Skoplje nakon što su osvojili deseto mjesto na EP-u. No drugi najbolji rezultat makedonskih rukometaša na velikim natjecanjima ostao je u sjeni incidenta koji je izazvao Brane Angelovski kojeg je naš trener Ivica Obrvan, makedonski izbornik, otjerao iz reprezentacije.

– Angelovski je javno prozvao savez zbog davanja putovnica nekim stranim igračima (Srbinu Pribaku i Slovencu Vugrincu, nap. a.). Zbog mira u svlačionici morao sam ga udaljiti. No on je ionako došao na EP kao rezerva – rekao nam je Obrvan.

Nakon njega sličan stav iznio je i Kiro Lazarov.

– Pa da, oni su prijatelji – istaknuo je Obrvan.

Ali Lazarov nije otjeran?

– Nije. No makedonski rukometni savez izdao je službeno priopćenje gdje opominje tu dvojicu igrača zbog nepromišljenih izjava. Naputak je da više nitko ne daje nikakve komentare o tom slučaju. Eto, i ja ću se toga pridržavati – rekao je Ivica.

S Lazarovim u korektnim odnosima

Lazarov nije igrao posljednju utakmicu zbog tih izjava ili?

– Rekao mi je nakon zagrijavanja da osjeća bolove u preponama i da ne može. Nema razloga da mu ne vjerujem.

U kakvim ste odnosima sa Lazarovom?

Korektnim.

Kakve su reakcije na deseto mjesto?

– Dobre. Otišli smo na EP dosta oslabljeni, bez nekoliko ključnih igrača. Najviše je nedostajao Naumče Mojsovski, naš prvi organizator igre. Unatoč svemu ušli smo u drugi krug, i to s dva boda. Bili smo bolji od Austrije, s Česima koji su imali dva sjajna igrača iz njemačke lige, Jichu i Horaka, igrali smo neodlučeno. Žao mi je što u drugom krugu nismo osvojili barem bod. A bili smo blizu protiv Islanda. Ništa, imam ugovor sa savezom do kraja 2015. Čekamo nedjeljni ždrijeb za doigravanje za plasman na SP – rekao je Obrvan.

>> Igračima smo dijelili putovnice i prodali nacionalni ponos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije