Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj velikih rivala

Objavljeni su glasovi za zlatnu loptu: Evo koliko je dobio Modrić, pravi debakl za Messija i Ronalda

European Super Cup - Real Madrid v Eintracht Frankfurt
Kai Pfaffenbach/REUTERS
22.10.2022.
u 09:32

Ukupno je Benzema zabio 50 golova u sezoni, od čega 15 u Ligi prvaka te tako prvi put u karijeri osvojio vrijedno priznanje.

Završila je dodjela za još jednu zlatnu loptu koju je dobio sjajni napadač madridskog Reala, Karim Benzema

Francuski reprezentativac s 549 osvojenih bodova što je znatno više od Manea i De Bruynea (193 i 175 glasova). Od ove godine se broji jedna sezona, a ne kao prije kalendarska godina, što je jedna velika novost u odnosu na prošle izbore.

Naš Luka Modrić dobio je 20 bodova što mu je bilo dovoljno za odlično deveto mjesto, primjerice, kada je 2018. godine osvojio nagradu, zaradio je 753 bodova, odnosno 275 više od drugoplasiranog Cristiana Ronalda. 

Upravo je Ronaldo zajedno s Messijem ove godine doživio pravi debakl, nitko im nije dao povjerenje i udijelio barem jedan bod u lovu na ballon d'or. Ovo je sigurno znak da je vrijeme ponajvećih nogometaša u povijesti završeno...

Messi je ukupno osvojio sedam zlatnih lopti, dok je Ronaldo ostao na pet nagrada. 

 

 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije