Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arijan Ademi:
Povratak na članak

O Hrvatskoj više ne želim pričati, neka govori Kovač


Nije tragedija remi u Koprivnici, protiv Celtica moramo pokazati što znamo

Komentari 16

TV
tvrdapixa
09:56 29.09.2014.

Kakav fantastičan novinarski uradak kojem je jedini cilj - senzacionalizmom posvaditi sve sa svima! Pošto novinari znaju više od svakoga predlažem da hrvatsku repku ubuduće vodi selektorski trio: Junaci, Flak, Židak!

VL
DR
draxy
10:42 29.09.2014.

Da je Niko slučajno pozvao Ademija onda bi ovi isti pisali da je to uradio pod uticajem Mamića.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:58 29.09.2014.

Stvarno je zapanjujuće koliko Kovač ignorira defanzivne vezne igrače, posebno kad uzmemo u obzir da je to bila njegova pozicija. Bi li Niko Kovač zvao Niku Kovača u reprezentaciju? Ili su njegovi kriteriji za to mjesto jednostavno nemoguće zahtjevni?

VL
Avatar petrolio
petrolio
09:56 29.09.2014.

šteta za ademija, takav tip igrača dobro bi nam došao. kovač vuče čudne poteze...

VL
DU
Deleted user
11:54 29.09.2014.

Bravo momak tako govore pravi profesionalci ti nikada nećeš bit manje hrvat ako igraš za drugu zemlju . Želim ti da uspiješ kao igrač i dobar transfer

VL
MA
magnum2013
08:59 01.10.2014.

Mi smo opet dokazali da smo ovce i komentiramo članak koji je Junaci kao i niz članaka do sada lansirao da bi izazvao upravo ovakove komentare. Novinar se ne osvrće na rad i igru nogometaša, rad i rezultate izbornika, jer ruku na srce za to nema ni znanja. Opet po tko zna koji put lansiraju se priče o igračima Dinama, da bi se ostvarili neki drugi ciljevi.Kovač kojem smo vjerovali da će konačno netko hrabro voditi repku, uradio je toliko grešaka u ovom kratkom vremenu koliko svi izbornici prije njega. Rješavajući se usluga pojedinaca ućinio je to na vrlo podli i nestručni način. Pogledajte kome su pripadali ili kome pripadaju igrači kojih se riješio.Na poizicije su dovodeni igrači po regionalnoj pripadnosti i buduće "udavaće", a "komentatori" još uvijek ovdje pišu kako Mamić vodi politiku u repki.Kvocijent inteligencije nam je ipak ostao na nivou krumpira za kuhanje.

VL
DO
don07
13:02 29.09.2014.

On i marcelo brozović teške prevare od igrača

VL
GA
Gambit
21:08 29.09.2014.

Mogu samo suditi po onome što sam vidio i nisam impresioniran Ademijom. Neka igra za Makedoniju. Sretno mu tamo. Svakako nije dovoljno dobar za našu reprezentaciju.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
19:59 29.09.2014.

zanimljivo kak su dva ademijeva odgovora na dva razlicita pitanja spojena ( iskrivljena) u naslovu u jednu izjavu koja sasvim drugacije (neprijateljski) zvuci...

VL
DU
Deleted user
12:23 29.09.2014.

Čudi me da Mamić koji direktno upravlja svemirom i cijelom kuglom zemaljskom i svim živim i mrtvim što se nalazi na njoj nije mogao utjecati na Kovača koji mu je navodno kum i preko kojeg on prodaje igrače, da pozovee Ademija. Hm, kako to sad čovjek da si objasni.

VL
NL
nenad.levar
09:58 29.09.2014.

uvjek taj kovac,taj mamicev kum bez ikakve strucnosti i iskustva potjerao je takve velicine kao eduardo kranjcar ,rakitica stavlja na zadnjeg veznog sto je zlocin,badelja ne zove ,ademija ne zove,covjek sad igra za makedoniju,pa dokle treba tolerirati tog arogantnog bezobraznog panja koji nam servira mamiceve poluproizvode koje treba prodati i pranjica i jelavica pod prvu klasu,kovaca treba smjeniti jer je neznalica,i uz to ej bezobrazan,nadam se da c emo dozivjeti poraze od bugarske itd da se rjesimo tog najgoreg izbornika u povjesti hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.