Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga
Povratak na članak

Novi potres u West Hamu: Bilićevi igrači pijani urlali na ptice u ranim jutarnjim satima!

– Klub je otvorio internu istragu. Istražit ćemo ove navode i odlučiti i mogućim sankcijama – rekao je glasnogovornik West Hama

Komentari 6

AA
Aartur
15:49 28.09.2016.

"Birds" su u doslovnom prijevodu ptice, ali u engleskom žargonu je to naziv za djevojke. Nažalost, Google translate još nije toliko napredovao da može prepoznati žargone iz konteksta, a naši novinari isto tako još nisu napredovali dalje od copy-paste pa imamo šta imamo...

VL
VI
virkom
18:48 28.09.2016.

Pa i to su ljudi

VL
VI
viluk007
01:02 29.09.2016.

volio bih da mi netko rasvijetli koje su to Bilićeve vrline zbog kojih netko drži da je on dobar trener, Zašto ga netko do besvijesti forsira kao dobrog trenera, kad čovjek ama baš nigdje nije ostvario rezultat koji ga hvali,, sve samo pušiona do pušione ali ne, neki su uporni do neshvatljivosti.

VL
RA
radekbrod
15:34 28.09.2016.

kakav trener takvi i igrači

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.