Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi torpedirani
Povratak na članak

Novi poraz Medveščaka, susret u Ledenoj obilježila tučnjava

- Uz toliko primljenih golova ne može se nikoga pobijediti, do sljedeće utakmice moramo to poboljšati – zaključio je Murray

Komentari 12

TA
tayphon1
10:11 17.09.2014.

Tužna priča..... moram obraniti Brusta...čovjek je golman za khl i ove sezone on jedini bude otišao odavde...i prošle je imao dosta ponuda....jedino on uđe sa žarom i željom za igranje...nebi rekao da ostali imaju takav osječaj.....ali nije tu problem..... Stvarnono pratim medvjede od početka...ima uspona i padova...nisu igrači krivi oni su tu došli jer ih je neko zvao...mislim da je vrijeme da navijači prozovu i vodstvo kluba....da se danas podvuče crta šta je napravio ovaj klub zadnje tri godine....odlazak iz EBELa a to je realno i jedino mjesto gdje spadamo i možemo igrati...lijepi su snovi u KHLu ali tamo danas i daljnjih godina nemamo šta tražiti..zašto?...klub koji nema pomladak i koji nebude dao nikada našeg igrača...klub koji ovisi o tuđim novcima koji nebudu uvjek stizali...a u zadnje vrijeme i klub kojeg napuštaju navijači....na jučerašnjoj tekmi je jedino bilo 5000 stolica a ne gledalaca....postalo je tumorno u ledenoj....nekad se na pauzi pjevalo ispred i po hodnicima a gubili smo....potjerali su na nagovor drugih trenera jednog Zanoškog,Hečimoviča...koji su ostavljali srce za klub....počeli su treneri voditi klub zadnje tri godine....dosta se radilo protiv navijača a to se sada vidi i skriva...pola tribina je sakriveno i zamaskirano...ja bi krivio upravu....UZELI STE PREVELIKI KOLAČ SA KHLom...nesmijemo dozvoliti da igračima Medveščak bude prolazna stanica...jer ja barem nevidim bit i srž kluba koji igra ligu u kojoj nemože konkurirati...šta če se desiti ako ove godine nisu dobro trgovali i ovo je max ovih igrača...čekati sljedeču...ako se posreči da neki odigraju sezonu i odu....koja je bit toga....sad priznajem da mi fali EBEL,Olimpija,KAC...kad su navijači dolazili kod nas kad je bilo važno ne izgubiti od slovenaca...bilo je više žara i na tribinama i na terenu....UPRAVO GURATE MEDVEŠČAK U PONOR BOJIM SE DA ČE NESTATI NAVIJAČA KAO I U DRUGIM SPORTOVIMA...

VL
JE
JediniMrva
08:10 17.09.2014.

KAko što govorim već godinu dana, dok ne kupe golmana (ponavljam golmana) koji će braniti, a ne onoga koji brani kada ga pogode tada nešto i može biti. Do tada nula bodova. Ovi golmani su rupe teške, pa onaj Kristan je bio car za ove.

VL
FU
FULL
17:39 17.09.2014.

Torpedo možda nema Extra zvijezde ali taj nedostatak nadoknađuje fantastičnom kolektivnom igrom u oba smjera, u otvaranju napada i zatvaranju obrambenih linija, igraju razvučeno po bokovima i ne grupiraju se na pak i oko paka tako da u svakom trenutku imaju dovoljno mogućnosti za brz i efikasan napad (mada im do sinoć efikasnost nije bila ubojita a ni obrana loša, podjednako dozirana 10:10) s igračem više u napadu bez opterećenja "u glavi" za ofsajdom jer pravovremeno kližu i primaju pak što je najbitnija stvar u tranziciji napada; nama to nije polazilo "za rukom" zbog čega smo i bili zaustavljeni u fazi napada(mada u dva navrata za ofsajd su nas i suci zakinuli). Optužiti Segala za ne postignuti gol je pogrešno jer smo mi radili greške u našim PP, nismo bili maštoviti pred njihovim golom i ponudili različita rješenja za realizaciju, da jesmo i bilo bi je. Isto tako, lakše je i otvoreno optužiti Mezeia za treći primljeni gol jer je direktni krivac za gol gdje je za obranu imao puno više vremena nego Segal za postizanje ( to je g. Ledinskom promaklo??); sve u svemu, u jednoj egal igri doživjeli smo visok poraz samo zbog dva različita pristupa igri i boljoj uigranosti Torpeda a to je uvijek presudno bilo i bit će, za pobjedu! Gledajući tekmu, puno više smo pucali i točno u pravcu gola i njihov golman je više udaraca obranio nego naš mada statistika govori i tu egal??, što mi je čudno?? Test utakmica za CSKA nije prošla (mada je CSKA opet drugačija momčad od Torpeda s izražajnijim pojedincima i ove godine jača od prošlogodišnje), u svakom slučaju sutra još jedna odlična tekma, možda pridošlice donesu novi dah u našu svlačionicu a to bi nam sutra i te kako trebalo!! Da će biti igra "na nož" u to ne treba sumnjati, hrabro naprijed jer to možete, ne zbog vjere već Vaše sposobnosti!

VL
FU
FULL
20:04 17.09.2014.

Koji start igrača Dinama Moskva na Mozyakina iz Mettalurga, pa to je strava, Mozyakina je "torpedirao" u bandu tako da je potonji iznesen s terena; pišem sve zbog sinoćnje tuče gdje je Brust kažnjen teškom kaznom a večeras su dva igrača kažnjena obostrano za ovaj start s 2min kazne???? Za ne povjerovati??? Odlična utakmica, koja je otišla u produžetke kod 0:0 rezultata u 60min igre!!! Trener Weber ima puno pravo što je rekao za isključenje Brusta; podjela na "velike i male" je bila prisutna i prošle godine a ove s novim pravilima kazne će biti "rastezljiv pojam"?!

VL
CR
crocro
07:00 17.09.2014.

Ne mogu vjerovati da je jedna lijepa priča završena. Netko je oslabio igrački kadar i tu je uzrok gubljenja utakmica. Frustracije ne vrijede, ali su prisutne i to je razumljivo. Treba stvoriti novi i jači Medvešćak čak i od prošlosezonskog. Ako je to nekome u interesu. Ako interesa ili mogućnosti nema, onda neće biti niti pobjeda a niti gledatelja a niti zadovoljstva igrača. I može doći do rasula i ispadanja iz lige. Igrački kadar treba ojačati a trener odraditi svoju zadaću. Ako nedostaje jedno ili drugo, molimo se Bogu da prežive u ovoj agresivnoj i jakoj ligi do slijedeće sezone.

VL
Avatar ivanvard
ivanvard
10:29 17.09.2014.

Sve krivo je započelo diversity kampanjom. Medvjedi od tada padaju u kvaliteti.

VL
Avatar ivanvard
ivanvard
02:36 17.09.2014.

Jedino što se Brust dobro tuče, ostali su manekeni iz diversity kampanje. Treba nam više igrača poput Brusta.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:40 17.09.2014.

Gledao sam utakmicu na internetu, Medvescak dozalboga bezkrvan i spor. Gledatelja, po mojoj procjeni, najvise tri tisuce, jedino sto je "sektor B" pokusavao stvoriti atmosferu. Sve ostalo mlako i dosadno, kao i igra Medvescaka. Mislim da im treba pravi vlasnik, koji ce uloziti jos najmanje desetak milijuna eura u pojacanja momcadi. Ako ostane ovako, ne trebaju niti pomisljati na igranje u Areni. Biti ce vise prazna nego puna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.