Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Tursku
Povratak na članak

Novi kapetan Modrić: Ponosan sam, a prazne tribine ne smiju nam biti alibi!

- Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti

Komentari 5

ST
staromlad
14:45 29.08.2016.

LUKA, pravi i istinski navijači reprezentacije su sa vama, ako ništa drugo u srcu vas nosimo. NAPRIJED HRVATSKA

VL
KE
kentie
15:42 29.08.2016.

suvišno je trošiti riječi, Luka je pravi i najbolji izbor najponosnije reprezentativne vrste u Hrvatskoj; neka se drugi sportaši u kolektivnim sportovima ne uvrijede, ali prva mi je misao mlitava igra naših vaterpolista u finalu na OI-ju, jer dečki u nogometu u repki igraju iz gušta i rešpekta i to se vidi. Stoga bravo za Luku, bravo za Savez, bravo za Predsjednika Saveza i bravo za Izbornika.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:21 29.08.2016.

ako želimo 100 - postotnog Lovrena čuvati Anitu ili joj staviti flaster

VL
KE
kentie
15:45 29.08.2016.

Luka budi siguran da će nas biti puno, jako puno u oklici oko stadiona, po kafićima, birtijima i restoranima. Ukoliko "proradi" panel na pozornici na ljivadi podno Mogile, čut ćeš nas i iz maksimirske šume...

VL
ST
stipe123
16:31 29.08.2016.

Mali Dudek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.