Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deklasirani
Povratak na članak

Norvežani prvi četvrtfinalisti: Červarovi Makedonci odlaze kući pune mreže

Makedonci su držali rezultatski priključak samo tijekom prvog poluvremena, ali već početkom nastavka Norvežani su se odvojili na pet razlike da bi do kraja dvoboja stigli i do dvoznamenkaste prednosti.

Komentari 1

VE
verrmaj
21:35 21.01.2017.

Mi smo slijedeci ,zato se nebi trebali ismijavati druge ,nama su njemci napunili mrezu i to netreba zaboravit i drugo mi nismo ti koji imaju veliku zelju za pobjedom ,igramo bez veze nista organizirano samo srljamo ko muve bez glave ,tako se ne postizu rezultati ,ugledajte se u francuze jedan za sve svi za jednoga !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.