Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGO ZABRANJENO

Nogometaš Manchester Cityja optužen za klađenje, čeka ga kazna

Martin Demichelis
Reuters (Ilustracija)
30.03.2016.
u 15:30

Demichelis do 5. travnja mora odgovoriti na optužbe. Ukoliko se dokaže krivim, velika je vjerojatnost da će biti kažnjen novčano, a ne zabranom igranja.

Engleski nogometni savez optužio je Martina Demichelisa da se kladio na utakmice u razdoblju od 22. do 28. siječnja ove godine.

Nije još poznato na koje se utakmice branič Manchester Cityja kladio, ali portal Goal.com je dobio informaciju kako se vjerojatno radi o susretima koji su se igrali izvan Engleske.

S obzirom da je igračima u Engleskoj od 1. kolovoza 2014. godine zabranjeno bilo kakvo klađenje na nogometne utakmice diljem svijeta nije bitno o kojoj ligi je riječ.

Demichelis do 5. travnja mora odgovoriti na optužbe. Ukoliko se dokaže krivim, velika je vjerojatnost da će biti kažnjen novčano, a ne zabranom igranja.

>> Demichelis: U Bayernu sam bio omiljen. Onda je došao Van Gaal i počelo je smrdjeti

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:38 30.03.2016.

nikola karabatic like martin demichelis

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:26 30.03.2016.

Nogometaš Manchester Cityja optužen za klađenje, čeka ga uključivanje u udruženje pravih hrvati iz Berlina koje vode nevini vitezovi brača Šapina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije