Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijenjen trener

Zvezda još čeka Žutog, Delije ga
 ne žele

'Delije navijaci fudbalera Crvene zvezde na utakmici prvenstva Srbije  i Crne Gore protiv Zemuna na stadionu CZ 21.03.2004. godine Foto: stevanovic srdjan'
07.12.2010.
u 16:52

Navijači bivšeg prvaka Europe ističu da im ne smeta nacionalnost Prosinečkog, već njegovo neiskustvo

Unatoč očito obostranoj želji za moguće preuzimanje trenerskog kormila Crvene zvezde, dolazak Roberta Prosinečkog u Beograd navijači tog kluba ne podržavaju. Prema pisanju beogradskog dnevnog lista Sport, navijačima Zvezde Delijama problem nije nacionalnost Prosinečkog, nego činjenica da popularni Žuti nikad nije samostalno radio kao trener.

Ističe se i činjenica da je Prosinečki bio jedan od vođa generacije iz 1991. godine koja je osvojila titulu prvaka Europe te da se njegovo ime i danas s posebnim poštovanjem izgovara i u klubu i među navijačima.

Ime asa vatrenih spominjalo se kao jedna od mogućnosti na mjestu trenera Crvene zvezde umjesto dosadašnjeg trenera Aleksandra Kristića, a koji je zbog rezultata slabijih od očekivanih i zaostatka od pet bodova za Partizanom i službeno dobio otkaz.

Kao protukandidat Prosinečkom spominje se crnogorski trener Miodrag Božović, a poznati sportski komentator Milojko Pantić poručio je legendarnom nogometašu da ne dolazi u klub koji se raspao nakon kraha SFRJ.

Komentara 5

OB
-obrisani-
17:20 07.12.2010.

Milojko Pantić ????! Da je vredeo kao komentator negde bi danas radio, neće ga ni lokalne televizije koliko se razume u sport, a to da Zvezdu vode mafijaši i bivši igrači koji osim šutiranja lopte neznaju da sastave dve prostoo proširene rečenice , to je tačno! Jedini spas svih klubova na Balkanu je njihova privatizacija i pare koje će da kupuju dobre igrače i dobre trenere kao i u svim normalnim zemljama, ovako su klubovi ostali poslednje oaze komunizma u obliku javnih preduzeća gde drpa koliko ko može i koliko mu se digne !

Avatar Idler 3
Idler 3
23:21 07.12.2010.

E nebute dobili Prosinečkog...dost je bilo jenput !!!

OB
-obrisani-
23:28 07.12.2010.

Zvezda još čeka Žutog, Delije ga
 ne žele jer njih smeta njegova žuta kosa i igranje za NK Olimpiju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije