Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor Zagreba Šestić uzeo Croatiji 12 tisuća kn

Zubak: Bandić mi je rekao da ne plaćamo

Zvonimir Zubak
Antonio Bronić/PIXSELL
14.05.2010.
u 19:54

Kada se činilo da će Croatia Sesvete bez repova napustiti prvoligaško društvo, jutro je donijelo novu priču.

Naime, Croatia Sesvete prijavila je Igora Šestića, prvog operativca NK Zagreba, da je otuđio novac od ulaznica s utakmice s Hajdukom. Tehnički direktor Zagreba spremno nam je ponudio svoju stranu priče.

– Ma ne radi se ni o kakvoj krađi. To je bio dogovor s Tomom Zubakom, sinom predsjednika Croatije Sesveta Zvonka Zubaka. Croatia Sesvete nije platila ljude koji su cijelo proljeće pripremali utakmice. Cijelo vrijeme su na najrazličitije načine izbjegavali podmiriti dugovanja. Tih 12 tisuća kuna samo je dio dugovanja.

- Za svaku kunu postoje dokumentirane specifikacije. Dogovoreno je bilo, ako do zadnje utakmice ne podmire dugovanja, da ja uzmem novac od ulaznica i njime platim ljude koji su taj novac pošteno zaradili. To sam i učinio. Predsjednik Zvonko Zubak dan poslije utakmice nije uopće želio razgovarati sa mnom.

- Jadan sam kad vidim s kakvim sam ljudima sve to vrijeme surađivao. Pa nisam više mogao odugovlačiti i ljudima smišljati izgovore. Ispada da u Zagrebu rade oni koji pištoljem otimaju novac, to je žalosno. Cijelo vrijeme samo su tražili razloge da nam ne plate dugovanja. Novac je sad ovdje, pa sad tamo, platit će Tomo, platit će Zvonko... i tako unedogled – kazao je Šestić.

Zvonko Zubak također ima svoju verziju priče.

- Razgovarao sam s Milanom Bandićem i on mi je rekao da ne moram platiti ništa. Takav ugovor uostalom imamo sa Zagrebačkim holdingom. U Zagrebu su nas reketarili i plaćali smo im više od šest tisuća kuna, a da ni sami ne znamo zašto. Platili smo im više od 500 tisuća kuna za stadion. Šestić je tiskao svoje ulaznice i prodavao ih samoinicijativno po 20 kuna, odnosno 50 posto nižoj cijeni - istaknuo je Zubak.

Ključne riječi

Komentara 6

SJ
Sjevernije
21:37 14.05.2010.

hahahahaha, e moja ligo 16

DO
doktorica
09:25 15.05.2010.

Kumovi

PU
placenik_udbe
22:50 14.05.2010.

Jel ovo clanak o nekakvoj ligi u BiH ili o Hrvatskoj? U clanku se ne spominje niti jedan Hrvat, sve bosanac do bosanca, Zubak, Bandic, Sestic, Zubak jr., ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije