Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Zidane nahvalio svog Ronalda, ali i Iniestu i Messija

Zinedine Zidane
AFP
13.01.2010.
u 17:00

Malo je bilo potrebno Cristianu Ronaldu da se nakon transfera prošloga ljeta iz Manchester Uniteda u Real Madrid dokaže kao pojačanje kraljevskoga kluba.

Impresionirao je portugalski napadač mnoge, a među njima i klupsku legendu Zinedinea Zidana koji kaže:

- Njegov je stil igre fascinantan, sjajan za gledanje, a brzina prilagodbe na španjolsko nogometno prvenstvo impresivna. Po mom je mišljenju Ronaldo poseban igrač čija je razina vjere u uspjeh velik poticaj ostatku momčadi.

Zidane trenutačno u klubu sa Santigo Bernabeua obavlja funkciju savjetnika. Prati zbivanja oko Reala, a ono što vidi da se zbiva u redovima najvećeg suparnika Barcelone - hvali. Posebice doprinos dvojice nogometaša.

- Stil igre Andresa Inieste mi se posebno sviđa, on je pravi timski igrač izuzetno važan za momčad. S druge strane Lionel Messi je njihova prva zvijezda, igrač koji se ističe. Čim dotakne loptu, znate da će se iz toga nešto dogoditi - veli legendarni Francuz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije