Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI 2012.

Žena uhićena s eksplozivom kraj Olimpijskog stadiona u Londonu

olimpijski stadion london
PA/Pixsell
31.03.2011.
u 09:02

Londonska je policija uhitila 40-godišnjakinju u blizini Olimpijskog stadiona, a prilikom pretresa njenog automobila pronađeni su eksploziv i droga

Uhićena je radila kao zaštitar na objektima Olimpijskih igara, a policija je do nje došla nakon anonimne prijave. Londonski plavci u kratkoj su izjavi istaknuli kako taj incident nije okarakteriziran kao teroristička prijetnja zbog male količine plastičnog eksploziva.

- Pretražili smo i stanove u Londonu i Kentu no nismo ništa više pronašli - ističu iz policije.

Tako je Olimpijski stadion, samo dan nakon svečanog završetka radova, prvi put suočen sa sigurnosnom prijetnjom. Stadion je završen 486 dana prije početka Igara te nekoliko tjedana prije službenog roka.

Komentara 2

UN
unbekant
09:57 31.03.2011.

heheheheheheh,ovi englezi odmah pronasli zrtvu,koja laz samo da se opravda nvac za suzbijanje terorizma,zena hoda po londonu,s expolzivm,mo`s mislit

Avatar jebb
jebb
23:36 31.03.2011.

U Londonistanu ce biti problema u vrijeme OI, u to sam uvjeren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije