Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi u 21 sat

Zeko: Sreća, Rijeka sad nema Balabana

'sport 17.09.2009.,Zagreb, Maksimir ,UEFA Europska liga (Europa League), nogometna utakmica izmedju NK Dinamo Zagreb i RSC Anderlecht.Leonardo Cufre. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
31.07.2010.
u 09:20

Rijeka je u proljeće 1999. pobijedila u Zagrebu i smijenila Zajeca. I tada je na klupi Riječana bio Nenad Gračan, a plavi su, kaže Zeko, u toj utakmici imali 10-12 velikih prigoda. Završilo je 0:1

Zeko će danas u 21 sat, nakon jedanaest godina čekanja, pokušati Gračanu uzvratiti za poraz 0:1 u Maksimiru, nakon kojega je Dinamov trener bio smijenjen. Rijeka je tada slavila pogotkom Balabana, a na klupu plavih zasjeo je Ilija Lončarević i donio naslov prvaka.

–- Srećom, Rijeka danas nema Balabana – šali se Zajec, podsjećajući kako je Dinamo u spomenutoj utakmici imao 10-12 stopostotnih šansi.

Dinamov trener planira danas izvesti kombiniranu momčad, želeći sačuvati glavne igrače za sudbinski sraz sa Sheriffom. Tako će na klupi najvjerojatnije biti Etto, Calello, Sammir i Chago, možda čak i prvi vratar Tomislav Butina.

Dinamov trener žestoko brani Milana Badelja, čija je forma vrlo problematična od početka sezone.

– Badelj igra solidno, a može mnogo bolje. I u Tiraspolu je bio dobar, a zamijenjen je samo zbog taktičkih razloga. Nemojte se brinuti za Badelja – kaže Velimir Zajec.

Dinamo će protiv Rijeke najvjerojatnije igrati u ovom sastavu: Butina, Vrsaljko, Bišćan, Cufrée, Ibañez, Ademi, Sivonjić, Badelj, Morales, Rukavina, Slepička.

Komentara 5

TE
tetrijebzg
10:19 31.07.2010.

treba Butinu ostaviti na klupi i pokušati sa drugim golmanom,dosta je pacerskih golova

VZ
veki_zg
11:38 31.07.2010.

daj poserem se vise na ovakav dinamo....leglo mafijasa, cugera, losih i polupropalih igraca....jedini ok lik u dinamu su simic i zajec, ove sve ostale treba poslat na goli otok pa nek tam zaradjuju ovakve bolesne svote novca kakve dobivaju za ovu svoju bijednu brukersku igru....

TO
Tot
12:26 31.07.2010.

šta kaže Igor Flak jeli ovo namješteno,jel dolaze Šapine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije