Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri Mamići

Zdravko u Rogaškoj, Zoki se žurio na svadbu

Zdravko Mamić
Željko Hladika
17.04.2010.
u 21:45

Na vrijeme je Zdravko Mamić otišao na 'remont' zdravlja u Rogašku Slatinu. Stresan je posao pravom navijaču Dinama gledati kako mu momčad igra.

Možda su ta plava izdanja i prisilila Mamića na privremeno povlačenje u lječilište. Da nije dosad otišao, zacijelo bi to učinio prije kraja prvog poluvremena susreta protiv Zagreba jer je to prvo poluvrijeme bilo negledljivo.

Brat mu Zoran na stadion je došao malo prije utakmice u svom mercedesu, ali vozeći se na stražnjem sjedalu. Dovezao ga je ekonom Cvrka. A nakon utakmice Zoran je s buketom cvjeća odjurio sa stadiona.

– Žurim se na svadbu – kratko je rekao.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:41 18.04.2010.

Zdravko če se malo odmoriti i ojačati jer na ljeto kreče za Južnu Afriku da navija za Sloveniju i Srbiju..Navodno je kelnerima u Rogaškoj priznao da mu je dosta gledanja svojih gubitnika i sanjača ali je ipak dodao da su dobri za prodati i plasirati u neki strani klub ali sa njima osvojiti i pobijediti ne možeš ništa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije