Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU KURIRU

Kad Srbija istrči u JAR-u, Mamić će vikati “Ajmoo”

mamic
Žarko Bašić/Pixsell
04.02.2010.
u 12:55

- Znam da je mnogo onih koji će mi iz niskih pobuda to zamjeriti, ali, usprkos njima, ja ću držati palčeve Srbiji u Južnoj Africi - rekao je Mamić.

Kao i prošle godine, Dinamo je u turskom gradu Beleku na pripremama zajedno s Partizanom, a izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić po običaju navlači oklop jugonostalgičara, pa je u intervjuu za beogradski tabloid Kurir najavio:

- Znam da je mnogo onih koji će mi iz niskih pobuda to zamjeriti, ali, usprkos njima, ja ću držati palčeve Srbiji u Južnoj Africi. U Srbiji imam mnogo prijatelja s kojima se čujem i s kojima sam u odličnim odnosima. Radomir Antić je trenerski gigant i uvjeren sam da može napraviti čudo - rekao je Mamić, ali favoritima je proglasio Brazil i Englesku.

Dinamov šef razradio je priču o regionalnoj ligi, dodavši da su ga zbog nje neki proglasili za jugonostalgičara i protivnik Hrvatske!

- Mi klubovi smo najveći krivci što se ta liga već ne igra. Trebali smo se dogovoriti i dovesti države pred svršen čin. Pored nekadašnje velike četvorke, u toj ligi trebali bi učestvovati po dva ili tri kluba iz svake od šest zemalja, a onda najjači ljudi u državi trebaju lobirati u Europi da se to prihvati. Uefa je naša majka, a njena djeca propadaju, pa je normalno da će nam pomoći - rekao je Mamić i već složio tablicu nepostojeće lige:

- Prvo mjesto bez dileme dijele Partizan i Dinamo, zatim slijedi Crvena zvezda, onda Hajduk i Slaven Belupo, a odmah iza njih je i Široki brijeg.

Komentara 22

OB
-obrisani-
16:31 04.02.2010.

Ja mislim da kockasti na World Cupu trebaju da igraju čvrsto u obrani kao protiv Engleza i u napadu efikasno kao protiv Ukrajine..Ako nastave kako su počeli zapamtiče reprezentaciju Hrvatske poo svim lokalima u Južnoj Africi a kockaste če kelneri obožavati..

OB
-obrisani-
09:46 05.02.2010.

Kad moze kosarka,moze i fudbal.

OB
-obrisani-
14:56 04.02.2010.

Iz takve lige ,kakvu predlaze Mamic,prvak bi uvijek isao direktno u LP a drugi bi samo u zavrsnicu kvalifikacija.Drugo Maksimir i Marakana bi bili puni i bez gostujucih navijaca,za pocetak.Trece ko je slicniji Hrvatima na ovim prostorima od Srba,samo treba jednom za uvijek zakopati ratne sjekire ,a ako i ne uradimo ja znam ko ce nas pomiriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije