Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Hajduk

Zbog Mamićeva žarača i viceva bijeli odbili ručak

\'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Srdjan Andric i Mateo Kovacic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
17.03.2012.
u 07:36

Velikog ručka pomirenja čelnika Dinama i Hajduka, koji verbalno ratuju već mjesecima, neće biti! A Maleš se bori s temperaturom i upitno je hoće li uopće doći u Zagreb. Utakmica Dinamo - Hajduk igra se u 18 sati na stadionu u Maksimiru

Velikog ručka pomirenja čelnika Dinama i Hajduka, koji verbalno ratuju već mjesecima, neće biti! Na poziv HNS-a, Dinamo je na to pristao, a Hajduk je otezao s odgovorom, tek dvadesetak sati prije utakmice zahvalio se domaćinu na pozivu!

Hajduk službeno nije dao objašnjenje, ali Mamićev “žarač u guzi” i vicevi koje je na račun kluba i Hrvoja Maleša pričao Mirko Barišić davno su prelili čašu. Hajduk, smatraju u Poljudu, s takvim tipovima ne želi imati ništa, ručak je ostavljen za neku drugu prigodu. Možda i za neke druge ljude s jedne i druge strane, tko zna što nosi budućnost Dinama i Hajduka.

Usto, Dinamo nije ni pozvao Hajduk na ručak, a organizator je utakmice i odgovornima u Poljudu nije jasno zbog čega se sada HNS uopće miješa i želi biti domaćin. Ktome, Maleš se bori s temperaturom i upitno je hoće li uopće doći u Zagreb.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 37

VL
????
12:05 17.03.2012.

Ako ćemo iskreno, zbog dugova su prije jedno 10 godina (a i malo kasnije) Dinamo i Hajduk trebali završiti u najmanje 3. ligi, bez pardona.

LU
luanti
07:43 17.03.2012.

hajduk prvo mora pitati navijač da li smije

DO
dodotatino
14:25 17.03.2012.

@jadre mene iskreno zanima da li ti zaista vjeruješ u to sve što pišeš ili je to čisto navijačko provociranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije