Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužbe

Zbog Mamića Eduardu blokirani računi i imovina

mamic, eduardo
Sanjin Strukić/Pixsell
26.11.2011.
u 10:05

Ovrha je izvšena zbog klauzule koja stoji u ugovoru s Mamićem. Ishod protutužbe koju je još prije najavio Šahtarov napadač još se čeka.

Nakon presude u korist Zdravka Mamića hrvatskom reprezentativcu Eduardu da Silvi zaplijenjeni su kuća u Zagrebu i automobil, a računi u hrvatskim bankama su mu blokirani, prenose Sportske novosti.

Ovrha je izvšena zbog klauzule koja stoji u ugovoru s Mamićem.

Ishod protutužbe koju je još prije najavio Šahtarov napadač još se čeka.

Kako je otprije pozanto, hrvatski reprezentativac odnos s Mamićem nazvao je robovlasničkim, a zbog toga je i osporio građanski ugovor načinjen na više od trideset stranica, koji je potpisao kada je napunio 18 godina, a u kojem je i jedna od stavki bila i to da bi u slučaju njegove smrti sva zarada išla Mamiću, a ne Eduardovoj obitelji.

Više o svađi i tužbama između Eduarda i Zdravka Mamića pročitajte u izvornom članku.

Ključne riječi

Komentara 57

MY
mycropht
20:37 26.11.2011.

Koji put treba nos pitati tko je u pravu. Da sam okrenut leđima prema ovoj dvojici, samo od jednog bih se bojao da mi ne zabije nož u leđa.

MA
Markoc
10:23 26.11.2011.

I onda još ima ljudi koji govore i pišu da im je Mamić dobar. Meni čovijek koji je sposoban da nekoga tako izrabrulje je neprijatelj i pokvarenjak, protiv kojih sam 91g išao u rat.

MA
matko2000
12:00 26.11.2011.

Samo jedno pitanje. TKO ŠTITI MAMIĆA?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije