Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac ipak nije kriv

Zašto je Sammir ostao bez gazdinih 1000 eura?

'29.09.2010, Zagreb; - Zagrebacki aerodrom Pleso, Dinamovi igraci odlaze na utakmicu u grcku protiv grckog Paoka. Sammir. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
23.10.2010.
u 10:50

Na Sammiru je bio prekršaj za 11-erac, u glavi mu je bio promašaj iz 2. minute, bio je umoran i neraspoložen

Nije se Sammir polakomio za Mamićevih 1000 eura nagrade za svaki europski pogodak, nego se do nesretnoga Brazilca nije probila direktiva da ne puca s bijele točke. Na žalost, ispao je tragičar, glavni krivac za remi s Bruggeom, i tu utakmicu pamtit će cijeli život ako Dinamo zbog njegovih promašaja ne prezimi u Europi.

Ne treba više pucati

Nitko se neće sjećati briljantnoga pogotka u Tiraspolu ili nogometne poezije protiv Villarreala. Takav je, na žalost, život Dinamova profesionalca...

Najmanje su tri razloga zašto Sammir nije smio pucati jedanaesterac u 76. minuti: najprije, na njemu je bio prekršaj za bijelu točku, zatim, u glavi mu je bio jezovit promašaj iz 2. minute i, na kraju, Brazilac je zbog toga cijelu utakmicu bio indisponiran.

Pa iako se zna da je Dinamov strateški interes da Sammir ove sezone puca jedanaesterce, kako bi postigao što višu cijenu, začuđujuće kako trener takvoga iskustva, premazan svim mastima, nije "uklizao" Brazilcu kad je uzeo loptu. Očito, i trener, kao i igrač, može imati loš dan...

Sammira bi neko vrijeme trebalo poštedjeti izvođenja jedanaesteraca, jer iza njega su sada već dvije europske traume, sa Sheriffom i Bruggeom. Pogotovo stoga što Dinamo ima sigurnoga pucača, Pedra Moralesa, koji je prošle sezone s bijele točke bio nepogrešiv.

Zadnji gol u srpnju

Uz to, i Čileanac je u izlogu, prvi na redu za prodaju, te mu je za statistiku svaki gol dragocjen. I vrijeme je da već nekome zabije! Ako se ne sjeća kad je to zadnji put uspio, podsjećamo: 24. srpnja, protiv Dragovoljca u 1. kolu. Od tada je odigrao 648 minuta.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
11:25 23.10.2010.

Lako je biti general poslije bitke. da je Sammir zabio, a radilo se o par centimetara, sad bi ga slavili kao heroja. Nije on sam u Dinamu, i ostali bi se igraci trebali trgnuti i ako zele da ih dodjemo gledati i dalje ponasati se kao protiv Villareala, onda se nitko nece ljutiti i ako izgube.

DA
dadekzg
11:33 23.10.2010.

jučer su ga dizali u neba,danas ga pljuju ti isti.fulal,fulal,kaj sad.i bolji igrači su fulavali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije