Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Zaprešičani izgubili od Slavena i ušli u opasnu zonu

Inter - Slaven (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
02.03.2012.
u 19:39

Nogometaši zaprešičkog Intera pobijeđeni su i u drugoj utakmici nastavka Prve HNL. Sva tri boda, baš kao i lani odnio je Slaven Belupo koji je pobijedio sa 1:0 pogotkom Dejana Glavice

Ovo je bio treći poraz u nizu Intera od Slavena, a zanimljivo je da momčad Ilije Lončarevića već šestu utakmicu za redom ne zna za pobjedu. Od momčadi koja je ne tako davno držala vrh tablice, Zaprešićani su došli u vrlo opasnu zonu ispadanja, a u sljedećem kolu čeka ih teško gostovanje u Zadru.

Imali su domaći dvije dobre prilike, ali je udarac Oršića sjajno obranio Rodić, dok je šut Jazvića zaustavila stativa. Gosti su do pobjede došli nakon sjajne akcije u tri poteza (Borovac - Mujanović - Glavica).

 - U prvom poluvremenu ni jedna ni druga momčad nije igrala lijepo. Mi smo došli po tri boda i jednu od svojih prilika smo na kraju uspjeli iskoristiti za važnu pobjedu jer nam je cilj uhvatiti treće mjesto i izlazak u Europu - rekao je Roy Ferenčina, trener Slavena.

Ilija Lončarević, trener Intera bio je ljut. 

- Igrali smo dobro tri mnute, a sve ostalo bilo je katastrofa. Vjerovatno smo momčad koja trenutno u HNL-u igra najslabiji nogomet. Ne znam otkud ta bojažljivost, otkud taj raspad sistema kod mojih igrača - rekao je Lončarević  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije