Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoguća misija

Zajec je brzo kod Mamićevih naletio na uklizavanje

Velimir Zajec Zoran Mamic
Slavko Midzor/PIXSELL
09.08.2010.
u 19:33

Zeko nije želio da Zdravko dolazi u karantenu i drži govor igračima, nije želio kraj sebe Zorana na klupi. A Mamići više ne žele njega.

U odnosima Velimira Zajeca i obitelji Mamić otpočetka je bilo problema. Riječ je o različitim životnim načelima, filozofijama, pa i o sudaru dviju taština.

Zeko nije bio željen

Sam je Mamić rekao kako mu je rečeno da nije dobrodošao u karantenu kod igrača i da im drži govore koje im je držao zadnjih pet godina prije svake utakmice, kad je glumio Ćiru Blaževića i motivirao plave. Pa je dao do znanja da ne vjeruje svojim trenerima i njihovim motivacijskim govorima.

A i voli se družiti sa svojom igračkom: igračima i klubom... A Zeko nije tip koji će trpjeti nekog kraj sebe, trener je koji želi raditi po svojem i na to bi trebao imati pravo svaki trener. Bilo je jasno Mamićima da Zajecu nije drag ni Zoran Mamić na klupi koji je produžena Zdravkova ruka. Mamići su se nakratko povukli, no onda su ipak odlučili vratiti se bliže svojim igračkama, a da Zeko ode natrag u Draganić.

Uostalom, otpočetka je bilo jasno da neće hodati ruku pod ruku. Kad je Zajec zadnji put odlazio iz kluba, rastanak nije bio prijateljski, Mamić je pričao da mu je dao 500.000 njemačkih maraka. Zeko nije bio željen ni sada. Nije Mamić prvi put pozvao plave legende da se vrate, često balansira s velikim imenima.

– Došao si na trenersko mjesto, a ja ću od tebe napraviti velikog trenera – rekao je Mamić na pripremama u Austriji Zajecu pokazujući mu tko je gazda.

No, kako Zeko nije savitljiva biljka, dalje nisu mogli zajedno. Da se ne zavaravamo, ni Zajec nije bezgrešan u toj priči, rezultati su mu katastrofalni.

Zajecovo zbogom SMS-om

No, razlika između Mamića i Zajeca vidljiva je već i po jučerašnjem danu. Dok je Mamić sat vremena sve uvjeravao kako je za Dinamo najbolje da Zajec ode, Zeko je otišao SMS porukom:

"Zahvaljujem navijačima i medijima na potpori za vrijeme treniranja Dinama. Na žalost, moj pokušaj stvaranja igre nije prihvaćen. Dinamu želim puno sreće u nastavku! S poštovanjem, Velimir Zajec."

Ključne riječi

Komentara 15

BO
bosanaco
23:26 09.08.2010.

svaka luda ima svoju cijenu

EU
EUfan
20:00 09.08.2010.

Zeko moj, nisi ti za taj jad i čemer mrijet!

MI
mirom
20:56 09.08.2010.

neka sada stavi svoga brata za trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije