Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velimir Zajec

Zajec: Györ ćemo proći ako ne budemo griješili

Dinama Velimir Zajec Stanko Poklepovic
Slavko Midzor/PIXSELL
09.08.2010.
u 10:35

Dinamov suparnik u play offu Europske lige, mađarski Györ, slavio je kod kuće u 2. kolu prvenstva nad Siofokom 1:0.

Utakmicu su gledali Dinamov trener Velimir Zajec i njegov pomoćnik Sreten Ćuk.

– Györ je dobro izbalansirana, radna momčad, ali nije bolja od Sheriffa. Nisu tako jaki u prekidima, a ni tako fizički moćni kao Moldavci. Ipak, neće nam biti lako, makar smo favoriti. Trebali bismo ih proći ako svi naš igrači daju 100 posto i ako ne ponove pogreške iz utakmice sa Sheriffom – kazao je Dinamov trener Velimir Zajec. (td)

Ključne riječi

Komentara 3

US
U srcu
11:18 09.08.2010.

VELIMIR ZAJEC više nije trener Dinama. Popularni Zeko smijenjen je nakon samo tri kola HNL-a i ispadanja iz kvlifikacija za Ligu prvaka od moldavskog Sheriffa. Prema pisanju Nacionala, izvršni odbor na izvanrednoj je telefonskoj sjednici izglasao smjenu Zajeca. Izvanredna pressss konferencija u Dinamu zakazana je za 12 sati.

OB
-obrisani-
10:38 09.08.2010.

Zajec: Györ ćemo proći ako ne budemo griješili, ako damo jedan gol a oni nijedan, ako se Maksimir ne sruši i ako Bad Blue Boysi neče ponovo napraviti neki \"domoljubni\" potez pa na UEFA izbaci..Onako realno po hrvatski gledano prolazimo 120% sigurno..

LA
Lass
11:13 09.08.2010.

Izuzetno cijenim i poštujem gospodina Zajeca ali već mi ide na živce što se stalno ispričava, opravdava, brani, krivi druge za formu igrača...Jako je pametan čovjek i dobar trener i zato mislim da ne bi trebao gubiti vrijeme na stalna opravdavana, kaj bi bilo kad bi bilo i slično i posvetiti se Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije