Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA MODROJ KLUPI

Zeko: Nije prihvaćen moj model stvaranja igre

Arijan Ademi (1)
Željko Hladika/Pixsell
09.08.2010.
u 11:16

Velimir Zajec više nije trener Dinama! Izvršni dopredsjednik Dinama potvrdio je na konferenciji za novinare Zajecov odlazak i dodao da nema kandidata za nasljednika.

- Zahvaljujem navijačima i medijama na podršci koju sam dobivao za vrijeme moga treniranja Dinama. Nažalost, moj pokušaj stvaranja nogometne igre nije prihvaćen - poručio je Velimir Zajec nakon otkaza i dodaje:

- Mom Dinamu želim puno sreće u nastavku

Zajec dobio otkaz, Karačić nasljednik?

Izvršni dopredsjednik Dinama na izvanrednoj je konferenciji za novinare potvrdio da je Velimir Zajec bivši trener te dodao da su problemi eskalirali već nakon Kopra.

Velimir Zajec nije znao ništa o promjenama:

- Otkaz? Nemam pojma o tome. U pet sati ujutro stigao sam iz Györa, gdje sam gledao idućeg suparnika, a sad pripremam trening - rekao nam je Zajec.

Informacije iz modrih odaja ipak govore o Branku Karačiću kao najozbiljnijem kandidatu za novog trenera. Podsjetimo, Karačić je vodio Šibenik, s kojim je bio najugodnije iznenađenje prošlogodišnjeg prvenstva i četvrtim mjestom osigurao kvalifikacije Europske lige, u kojima je ispao od ciparskog Anorthosisa.

Prije Šibenika Karačić je vodio Slavonac, Cibaliju, Slaven Belupo, Osijek i Zagreb.

Komentara 221

US
U srcu
12:05 09.08.2010.

SMRT AGREGATU janez objasni im neke stvari, oni misle da je u moskvi sjedište EU zato se i ponose agregatom čega se pametan stidi s tim se agregatlije ponose

US
U srcu
12:11 09.08.2010.

mamić je na platnom spisku pekara svaguše

Avatar dinameze
dinameze
11:56 09.08.2010.

napokon.ja evo to tražim od kad je došao svaka mu čast kao igraču ali kao trener je nula,nuletina,s njim i bišća,butina,dodo,mesarić,callelo itd.on je dobar trener za jajduka koji evo napokon ima dinamo iza leđa.SCORIJA hoćemo njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije