Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo će plavi 9?

Zahovič: Maribor želi Kramarića, kod nas bi više igrao

'26.08.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Druga kvalifikacijska utakmica za ulazak u UEFA Europsku ligu, Dinamo - Gyor. Andrej Kramaric. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
11.04.2011.
u 19:45

Razumijem Halilhodžića. On priprema momčad za Ligu prvaka, a u nju se ne ulazi s tako mladim igračima, kaže Zahovič.

Otac i sin Joža i Andrej Kramarić jučer su dva sata razgovarali s braćom Mamić o tretmanu 20-godišnjega centarfora kod trenera Halilhodžića. Kramarići su nezadovoljni, tvrde da se najveći Dinamov talent sustavno uništava, dok Mamići čvrsto drže do Vahinih odluka.

Kramarići od Dinama traže slobodne ruke, Mamići, naravno, takvu opciju odbijaju. Na kraju, presudit će Halilhodžić, u čije dobre namjere Kramarići, naravno – sumnjaju.

Prema ocu Kramariću, Andrej ima ponuda i "s juga i sa sjevera", iz Hrvatske i inozemstva, napose iz najbližega susjedstva. Provjerili smo kod sportskog direktora Maribora, legendarnog slovenskog reprezentativca Zlatka Zahoviča.

– Istina je, postoji naš interes za Kramarića. Prije smo ga pratili, sad više ne zato što ne igra. Ali, rado bismo ga vidjeli u Mariboru zato što forsiramo mlade igrače. Bit ćemo prvaci, a najmlađa smo momčad u ligi. I uvjeren sam da bi Kramarić kod nas igrao mnogo više nego u Dinamu jer se radi o jednom od najboljih europskih napadača u svome uzrastu – kazao je Zahovič.

Iznenađuje vas da Andrej tako malo igra u Dinamu?

– Ne, potpuno razumijem trenera Halilhodžića, nije lako raditi u Dinamu. Izložen je pritisku, on priprema momčad za Ligu prvaka, a u nju se ne ulazi s tako mladim igračima – dodaje Zahovič.

Pregovarat ćete s Kramarićima na ljeto?

– Ništa nećemo raditi mimo Dinama, s kojim imamo odlične odnose. Oni znaju za naš interes i bit će kako u Dinamu odluče – zaključio je Zahovič.

Komentara 9

OB
-obrisani-
21:24 11.04.2011.

kramaric je dijete dinama veliki talenat sjetimo se prosineckog

HE
henky
23:41 11.04.2011.

Ako tata sinu zaista želi dobro, trebao bi imati malo više povjerenja u dinamovu struku i manje vršiti pritisak na sve. Na taj bi način dečko, koji je talentiran, prije sazrio i postao igrač, što još svakako nije. I nije istina da nije dobivao šansu. Nek se tata samo sjeti kako je Eduardo imao strpljenja i igrao u Inkeru i na taj način čekao svoju šansu u Dinamu. Mislim da bi mu posudba u Maribor bila sjajna šansa i da se tamo nametne Dinamu. Sretno.

OB
-obrisani-
20:01 11.04.2011.

Bando iz Dinama.....ili dajte decka negdje na posudbu tako da igra ili ga prodajte nekomu........... ipak ,nije Kramaric Pele ,da bi tako mlad mogao postavljati uvjete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije