Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dušan Bajević

''Zabijao sam Hajduku, a sad se zbog toga osjećam kao zločinac''

Dusan Bajevic
Pixsell
14.09.2010.
u 21:22

Zadnju utakmicu odigrao sam upravo protiv Hajduka i zato mi je ostala u najdubljem sjećanju. Nakon nje sam se posvetio trenerskoj karijeri.

Mnogo utakmica odigrao je Dušan Bajević protiv Hajduka. Na jednoj od njih i oprostio se od aktivnog igranja nogometa, nakon čega je počeo trenersku karijeru. A i nazabijao se golova splitskom Hajduku.

– Ti susreti s Hajdukom nisu utakmice koje se mogu zaboraviti. Gdje god da su igrali Hajduk i moj Velež, susret je bio u središtu pozornosti, a dok sam ja igrao i tribine su uvijek bile pune navijača, a utakmice pune neizvjesnosti. Jesam li zabio Hajduku? Jesam, nekoliko puta. Uh, kad me to pitate osjećam se kao da me optužujete za ratni zločin, ha-ha! Imam dosta prijatelja u Splitu i drago mi je da ću ih sada vidjeti. A zadnju utakmicu odigrao sam upravo protiv Hajduka i ostala mi je u najdubljem sjećanju. Nakon nje sam se posvetio trenerskoj karijeri – kazao je Bajević, koji se tijekom karijere često susretao sa Stankom Poklepovićem.

– Nismo nikada igrali jedan protiv drugoga, ali mi je dvije godine Špaco bio protivnik kao trener. O njmeu imam iznimno dobro mišljenje, a svoju kvalitetu pokazao je puno puta.

Hoće li je pokazati i sada?

– Na startu svi žele bodove. Imamo jakog i teškog protivnika. Hajduk ima jako dobru momčad i kvalitetne igrače. Za ulazak u sljedeći krug treba dobro igrati, ali imati i sreće. Gledao sam Ibričića sada u reprezentaciji BiH. Znam ga otprije, ali znam i druge igrače. Hajduk je vrlo kvalitetna momčad koja puno trči i srčano se bori.

Tko će dalje u ovoj skupini?

– Anderlecht i Zenit igrali su u Ligi prvaka, ali nisu išli dalje. Svi imamo svoje kvalitete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije