Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao Ćiro

Za Vahom poludjeli u BiH, Federalna TV prenosi Dinamo

Vahid Halilhodžić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
19.08.2010.
u 10:10

Dinamovu momčad u Mađarsku ispratili su i novinari iz BiH. Vahid Halilhodžić omiljen je u Bosni, pa se i uživo morao javiti za jedan radio.

- Ljudi ga obožavaju, Dinamo će s njegovim dolaskom dobiti dosta navijača u Bosni, možda u Hercegovini bude nekoliko nezadovoljnih - kazao nam je jedan sarajevski novinar.

A da je Dinamov trener popularan kao što je bio Ćiro Blažević kad je preuzeo reprezentaciju BiH, svjedoči i podatak da će Federalna TV prenositi utakmicu iz Győra. A i televizija Republike Srpske navodno se raspituje kako bi mogla kupiti TV-prava za tu utakmicu.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
14:13 19.08.2010.

Pazi ovog \"Fabio Bianco.......\" , pa napiši da se zoveš Žika Stoisavljević .........ljepše zvuči i nekako je ugodnije za uho .

FB
Fabio_Biancocelesti
11:00 19.08.2010.

Živeo Zlatko:) U pravu si, ali može i da Dinamo prođe jer ti mađari to ti je isti k...c ko i slovenci što se tiče fudbala, a Dinamo ume jedino da dobije slovence,pa prema tome....he,he... :)

FB
Fabio_Biancocelesti
11:06 19.08.2010.

I što bi u Hercegovini bilo nezadovoljnih što je Vaha na klupi Dinama? Hercegovina je svejedno bila, tj. za Hajduk, i nevidim tu razloga što bi to ticalo hercegovce?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije