Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selidba

Za Stipu Pletikosu zainteresiran Köln

Stipe Pletikosa
Marko Lukunić
04.06.2010.
u 12:24

Nakon duge stanke zbog ozljede, sjajan povratak u reprezentativnoj utakmici Hrvatske protiv Walesa vratio je našeg vratara Stipu Pletikosu na veliku scenu.

Pletikosa ima ugovor s moskovskim Spartakom, ali pojavilo se nekoliko klubova koji su zainteresirani za njegove usluge.

Ljubav Tottenhamova trenera Harryja Redknappa prema Pletikosi odavno je poznata, odlazak u London uvijek je otvoren, a sada se za našeg vratara zainteresirao i Köln našeg Zvonimira Solde.

Komentara 2

DO
domingo1981
13:09 04.06.2010.

Gdje god otisao, glavno je da brani. a Koeln zaista nije najlosiji klub. opcenito, bundesliga je najzanimljivija liga u europi. pa sad nek kaze tko sta hoce..

KA
kajinx
13:30 04.06.2010.

Bravo Stipe ! Usput Soldo, da li je Podolski igrao za tvoj tim onako kao protiv BiH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije