Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA KILE

Za Bridgea sezona gotova?

Wayne Bridge
AFP
17.03.2010.
u 18:54

U engleskom nogometnom prvoligašu Manchester Cityju strahuju da je sezona za njihovog braniča Waynea Bridgea već završena nakon što se podvrgnuo operaciji kile.

U nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Sunderlanda (1-1), Bridge je bio zamijenjen, nakon što je dodatno pogoršao stanje ozljede s kojom je od ranije imao problema. U utorak je Bridge bio podvrgnut operaciji, a iz njegovog kluba su objavili da je upitno hoće li 29-godišnji branič moći još zaigrati ove sezone.

Bridge se nedavno vratio u momčad, nakon što je ranije propustio već 13 utakmica zbog ozljede koljena.

Njegovo se ime, ipak, u posljednje vrijeme puno češće spominjalo u kontekstu svađe s nekadašnjim klupskim suigračem iz Chelseaja Johnom Terryjem (preljubnička afera), zbog čega se Bridge oprostio od engleske reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije