Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWS OF THE WORLD

West Ham dolazi po Bilića na ljeto

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
02.05.2010.
u 11:46

Nogometaši londonskog West Hama neće po dobrome pamtiti ovu sezonu, makar će osnovni cilj vrlo vjerojatno biti ostvaren, a to je ostanak u Premiershipu.

Ništa dobroga neće pamtiti niti talijanski strateg na njihovoj klupi, nekada sjajni nogometaš Gianfranco Zola, koji je, kako navodi News of the World, na "sigurnom putu odlaska".

Cijelu ovu sezonu Zolina je fotelja nestabilna i gotovo je sigurno da će vrlo brzo puknuti ugovor koji je potpisao u trajanju do 2013. godine.

Prije dvije godine je, navodno, Bilić bio jako blizu dolaska u West Ham, no odlučio je ostati hrvatski izbornik i tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ove godine, a klub se odlučio za Zolu.

No, News of the World najavljuje da je sve spremno za "emocionalni povratak Bilića u West Ham", budući je Splićanin jedan dio igračke karijere proveo u ovom Premierligašu.

"Nakon što završi sezona i nakon što Zola postane bivši, predstavnici West Hama će krenuti prema Zagrebu gdje će u Hrvatskom nogometnom savezu tražiti informacije oko otkupa Bilićeva ugovora", piše NOTW.

Slaven Bilić je, po svim informacijama, prva i uvjerljivo najveća West Hamova želja za mjesto novog trenera.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:15 03.05.2010.

Al ga i totalportal *e**a... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije