Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDUARDU ODBROJANI DANI U ARSENALU

Wenger priopćio Duduu da ne računa na njega

Eduardo da Silva
AFP
27.06.2010.
u 10:58

Hrvatski napadač Eduardo da Silva vrlo je blizu izlaznih vrata londonskog Arsenala. Kako piše Daily Mail Dudu je imao razgovor s trenerom Arseneom Wengerom u kojem mu je Francuz priopćio kako nije u njegovim planovima za prvu momčad.

Jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije nije zabio u posljednjih 12 nastupa za Arsenal, a Wenger je kupio mladog Marouanea Chamakha koji bi trebao upotpuniti napad topnika zajedno s Robinom van Persiejem.

Daily Mail piše i kako se očekuje da Dudu karijeru neće nastaviti na Otoku već u nekoj europskoj ligi koja nije toliko fizički zahtjevna.

Komentara 3

AN
Andreeejjj
18:28 28.06.2010.

Pa konačno je i DUDU shvatio tj razumio, da nije on igrac za ARSENAL?!? Vec od samog dolaska se vidjelo, da je to mnogo prejak klub za njega! Ne igra se u GB kao u HRVATSKOJ, samo u 16-tercu, bez trke, borbe, pozrtvovnosti...nema rezultata!!!

AN
Andreeejjj
18:35 28.06.2010.

Pa konačno je i DUDU shvatio tj razumio, da nije on igrac za ARSENAL?!? Vec od samog dolaska se vidjelo, da je to mnogo prejak klub za njega! Ne igra se u GB kao u HRVATSKOJ, samo u 16-tercu, bez trke, borbe, pozrtvovnosti...nema rezultata!!! DUDU vrati se u DINAMO, ovdje ces barem igrati i nazabijati se golova, nasa HNL je bas slaba ali za tebe odlicna!

OB
-obrisani-
14:53 29.06.2010.

Pa Eduardo da Silva je sjajan dečko i igrač. Ima strašan potencijal i samo se treba još malo kaliti na nižem nivoju naprimjer u kockastoj repki da dobije rutinu i staloženost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije