Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENE ZADOVOLJAN

Wenger: Eduardo je opet napravio razliku!

Eduardo da Silva
Pixsell
30.09.2009.
u 09:55

Eduardo je donio Arsenalu i druga tri boda u Ligi prvaka nakon što je, ušavši u igru u 66. minuti, probio obranu Olympiacosa i asistirao Van Persieju za vodeći gol na utakmici.

Nogometaši Arsenea Wengera na kraju su slavili 2-0 na Emiratesu u drugom kolu skupine. H. Wenger je nakon utakmice odao respekt hrvatskom reprezentativcu:

- Eduardo je kvalitetan igrač. Nije bio spreman početi utakmicu jer ima manji problem s ozljedom mišića. Stavili smo ga ipak na klupu unatoč strahu da bi se, pošaljemo li ga na travnjak, mogao ozbiljnije ozlijediti - rekao je Francuz konstatiravši na kraju:

- Nismo imali drugih načina probiti obranu Grka nego uvesti Eduarda. Opet nam je donio razliku u igri!

Francuz je izjavio da je vrlo zadovoljan konačnim ishodom, te pohvalio iskusnog golmana Olympiacosa Antonisa Nikopolidisa.

- Nije da je bio samo dobar, nego i inteligentan. On sjajno čita igru i uopće ne čudi zašto je u grčkoj nacionalnoj momčadi igrao tako dugo. Njegova je predstava jedna od najboljih golmanskih koju sam vidio u posljednje vrijeme.

Wenger je na kraju radosno objavio vijest da se Theo Walcott napokon vraća u kadar.

- Odigrao je 60 minuta u utakmici naše mlade momčadi s Olympiacosovom. Bit će na raspolaganju izborniku Capellu za reprezentativne akcije, kao i nama već sljedeće nedjelje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
12:41 30.09.2009.

Oni svi dobro igraju, igraju, igraju i .. igraju , pa uvijek 0:0. A onda udje Dudu i za par minuta vise nije 0:0 ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije