Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real i United žele Luku

Waddle: Alex Ferguson mora kupiti Luku Modrića

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
28.02.2011.
u 15:07

Daily Mail piše da je Ferguson već na vrh svojih želja stavio Tottenhamov par Modrić - Bale. A i na popisu Realovih želja je isti dvojac vrijedan 120 milijuna eura

Tottenhamova legenda Cris Waddle svoju kolumnu posvetio je Luki Modriću, odnosno Manchester Unitedu koji, po njegovu mišljenju, treba upravo Luku.

“Ferguson ima problema na sredini terena i siguran sam da će na tome najviše raditi u ljetnom prijelaznom roku. Iskreno govoreći, Unitedu treba više kreativnosti, više talenta u sredini, i broj 10 bi mu morao biti prioritet. Netko s idejom i maštom, dobrim pasom i pametnim razigravanjem. Netko kao Luka Modrić ili realovac Mesut Özil. Bio prvak ove sezone ili ne, Ferguson mora dovesti izvanserijskog igrača”, napisao je Waddle za The People.

Daily Mail, pak, piše da je Ferguson već na vrh svojih želja stavio Tottenhamov par Modrić - Bale. Na ljeto United namjerava potrošiti 120 milijuna eura za ponovno stvaranje svoje momčadi. No, problem je što su za Balea zainteresirani City, Chelsea, Inter i Real, a za Modrića Barcelona, iako je Harry Redknapp rekao da Luka nije za prodaju.

Iz Madrida pak stižu nagađanja o pojačanjima treneru Joseu Mourinhu. Pa je tako sastavljen popis igrača koji su prioriteti. Na prvome mjestu je Javier Chicarito Hernandez, mladi napadač Uniteda koji bi zamijenio Benzemu. Na drugome mjestu je Tottenhamov dvojac Gareth Bale i Luka (napisali su Luca) Modrić za koje je zajedno, tvrde, Real spreman platiti 120 milijuna eura. Želje su i Sergio Agüerro (Atletico), Cesc Fabregas (Arsenal), Fernando Llorente (Athletic Bilbao) i Maicon (Inter).

Komentara 8

1O
1st-opinion
16:16 28.02.2011.

A Modric ako ima tri zrna soli u glavi nece doci pod komandu totalnog idiota Fergusona.

BR
brancini22
17:31 28.02.2011.

ajde sta je 120 milijuna, dajte napiste 200-bolje zvuci a moze i 300-zvuci jos bolje

PE
Pether
15:33 28.02.2011.

Ono sto cini Luku Modrica fantasticnim igracem je u prvom redu njegova ljudskost da je uvijek sabran i na zemlji sa obje noge kao covjek i kao nogometas..Zelim mu puno srece i dugu karijeru od sveg srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije