Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Vugrinec na samo dva gola od najboljeg strijelca HNL-a u povijesti

Inter
Marijan Šušenj/PIXSELL
16.03.2012.
u 19:49

U 22. kolu Prve HNL u Zaprešiću Inter je slavio protiv Karlovca sa 4:0, a u Kranjčevićevoj su Zagreb i Lokomotiva igrali 0:0. Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Osijek sa 2:0

Davoru Vugrincu nedostaju još samo dva pogotka da prestigne Igora Cvitanovića na ljestvici najboljih strijelaca HNL-a svih vremena. Vrhunsku kvalitetu i nos za gol pokazao je u 47. minuti kada se najbolje snašao u gužvi ispred vratiju Osijeka i zakucao loptu u mrežu za uvjerljivo vodstvo Slavena Belupa od 2:0. Najvećem pojačanju Koprivničanaca u povijesti to je bio 125. ligaški pogodak.

Vodeći pogodak domaćin je postigao već u 7. minuti kada je Glavica prizemnim udarcem sa 17 metara, nakon dodavana Poljaka, pogodio desni kut vratara Vargića. Očekivalo se da će farmaceuti nastaviti u istom ritmu, no inicijativu je preuzeo Osijek.

Brzom igrom od noge do noge stvorili su mnogo problema Slavenovoj obrani, stvorili nekoliko izglednih prilika, a najbliže izjednačenju bili su u 34. minuti kada je Lukačević ubacio pred vrata raspoloženog Rodića, ali Vrgoč je glavom poslao loptu u gredu. U 52. minuti gredu je pogodio sam Lukačević, nakon čega je pomoćni sudac signalizirao zaleđe Maglice. Do kraja utakmice gosti nisu uspjeli napraviti ništa konkretnije.

Nogometaši Slavena Belupa, pak, pametnom su igrom utakmicu lagano priveli kraju i zasluženo osovojili tri vrijedna boda u borbi za treće mjesto koje vodi u Europu.

Inter je bio uvjerljiv protiv Karlovca. Strijelci za Zaprešićane bili su Kramarić, Budimir, Blažević i Šarić iz kaznenog udarca. Susret Zagreba i Lokomotive završio je bez pogodaka.

Ključne riječi

Komentara 5

BA
balic
20:02 16.03.2012.

proslog tjedna nas Cibalija slomila na domacem travnjaku,danas nas S.Belupo pomeo na svom terenu..... neznam sto nam je , neide pa neide.... Mora se nest i neko pod hitno mjenjati inace ce mo zavrsiti u drugoj ligi.ako ovako nastavimo....

MI
mirko0410
20:26 16.03.2012.

Jedva čekam da Vugrinec postane najbolji strijelac jer njegovi golovi i golovi Cvitanovića nisu za usporediti.I dok je Cvitanović zabijal u Dinamu gdje se pobijeda s velikom razlikom podrazumjeva Vuga je zabijal za manje klubove a svi golovi su uglavnom bili važni.Inače i Cerinovi golovi imaju veču težinu u DInamu nego od Cvitanaovića,tako da je on za mene nejveći strijelac u Dinamu.

Učitelj
07:03 17.03.2012.

ma nemoj. kokošaru tipa vugrinec je uvijek lakše zabijat u malom klubu gdje sve lopte idu na njega, nego bilo kome u velikom gdje je konkurencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije