Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb - Karlovac 4:2

Štimac: U našoj ligi se događaju čudne stvari

Goran Ljubojević
Luka Klun/PIXSELL
14.04.2010.
u 20:25

Na vratima Karlovčana bio je Sunara, kojega je trener Igor Pamić ozlijedio u poluvremenu subotnjeg susreta s Varteksom.

Najlošijih prvih pola sata vjerojatno u cijeloj sezoni odigrali su jučer pjesnici u Kranjčevićevoj protiv Karlovca. Kao da su se uplašili špekulacija o prelasku Zvonka Pamića u Bayer iz Leverkusena i teorija o trenerskoj doktrini za pohvalu Igora Pamića.

- Nismo odustali od Kupa Uefe. Poraz posvećujem onima koji su u posljednjih 10 kola predviđali da ćemo izgubiti utakmicu. Taktičke pogreške? Karlovac nije imao prvoligaša do mog dolaska. Što ja mogu ako moji stoperi ne isprate napadače? - kazao je Igor Pamić. 

Već nakon sedam minuta momčad Igora Štimca primila je pogodak (Tokić). No, nakon pola sata stvar su u svoje ruke preuzeli iskusni Vugrinec i Ljubojević. U 30. minuti Vuga je šutirao s 20 metara, lopta je na putu okrznula nekoga od karlovačkih braniča i dobila paraboličnu putanju.

Vratar Sunara ostao je na krivoj nozi i odbio je u gredu. Akciju je pratio Ljubojević i poslao loptu u praznu mrežu. Tek što su Karlovčani krenuli s centra Vugrinec je oduzeo loptu, sjajno se probio po desnoj strani i odlično centrirao Ljubojeviću koji ju je glavom opet poslao iza Sunare.

U 60. minuti Pamić je sjajno ubacio na desetak metara s desne strane, a Paracki otprve lijevom nogom pogodio suprotni kut za 2:2.

No, pjesnici su u završnici eksplodirali. Najprije je Abdurahimi zabio za 3:2 u 84. minuti, a samo tri minute kasnije Vuga je postavio konačnih 4:2. Pri oba pogotka asistirao je Štimčev džoker s klupe Sven Dedić.

Raspoložen je bio nakon slavlja Štimac:

- Ne razmišljam o tome tko će kome pustiti, tko će igrati s manje ili više motiva. Čudne se stvari događaju u našem nogometu. Mi sami odlučujemo o svojoj sudbini.(žj/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:57 15.04.2010.

Štimac je sasvim u pravu. HNL je tako čudna i neobična liga u kojoj ima toliko svijetskih igrača a Bilić neče nijednoga od njih pozvati u repku na World Cup 2010..To je stvarno čudna i bizarna situacija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije