Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb - međimurje 2:1

Vugrinec bolji od Mandžukića

Davor Vugrinec
Luka Klun/Pixsell
23.04.2010.
u 19:44

U prvom susretu 27. kola Prve HNL Zagreb je pobijedio u Kranjčevićevoj golovima Vugrineca i Abdurahimija goste iz Čakovca.

Pobjedom (2:1) okončali su nogometaši Zagreba u Kranjčevićevoj ulici sraz s Međimurjem, izravnim konkurentom u borbi za ostanak u ligi. Gosti iz Međimurja ipak su premalo pokazali, a pjesnike je opet do pobjede povukao sjajni Davor Vugrinec. Zagrebov napadač odličnom je rekacijom u drugoj minuti nadoknade prvog poluvrmena doveo svoju momčad u vodstvo.

Bio je to njegov 15. ovosezonski prvenstveni pogodak kojim je zauzeo prvo mjesto ispred Marija Mandžukića. Ukupno je Vuga u prvoj ligi zabio 113 pogodaka. I jučer je bio glavni pokretač svih Zagrebovih akcija. Često puta ove sezone pjesnici su znali sami sebe pobijediti. Nakon Krstranovićeve pogreške u 47. minuti iz Zagreb je primio pogodak i činilo se da će se Međimurci osladiti. Zabio je njihov najbolji igrač Bojan Golubović. No, džoker Zagrebova trenera Igora Štimca bio je Besart Abdurahimi koji je u 80. minuti s tridesetak metara zabio za pobjedu.

- Htio sam iznenaditi goste i izveo sam postavu bez Abdurahimija. Za Međimurje smo pripremali posve drugačiju taktiku. Svjesno smo preuzeli rizik i htjio sam da riješimo susret već u prvom poluvremenu. Krstanovićeva glupost uzrokovala je konfuziju u našoj igri - kazao je Štimac.

A gostujući trener Tomislav Ivković istaknuo je:

- Odigrali smo dva posve različita poluvremena. Prvo loše, a drugo dobro. Ne smijemo primati takve golove, no i dalje sam uvjeren da ćemo izboriti ostanak u ligi. (žj/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije