Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amir Zulić

Vrlo je važno je li Joe psihički spreman

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
09.09.2011.
u 08:43

Amir Zulić iz tvrtke Ponder, stručnjak za psihološku pripremu sportaša, ovako gleda na Šimunićevu situaciju:

- Vrlo je važno je li Joe psihički spreman. To treba ispitati njegov trener. Ne osjeća li pritisak, neka igra. Uostalom, u sličnim situacijama između ta dva kluba bili su i Deverić, Džoni i Kranjčar. Ako Šimunić i nije dovoljno uigran s momčadi, jer je tek došao, neka svejedno bude s momčadi jer je postao njezin član. Jer zašto bi se dodvoravalo gomili koja misli da ima pravo nekoga vrijeđati. Ako je Joe doista najprije rekao da ne želi niti u jedan klub jer ne želi dijeliti Hrvatsku, a potom je pristupio Dinamu, to je škakljiva izjava, ali ne i razlog da se nekomu želi zlo, jer ono živote tih navijača neće učiniti boljim.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:21 09.09.2011.

Ako je Joe zaista rekao da ne zeli djeliti Hrvatsku,a potom je pristupio Dinamu,to je skakljiva izjava.... Ehehe,D.Brajdicu ,a da je osa u Hajduk nebi bila skakljiva izjava... ?!

JO
jolly
11:54 09.09.2011.

Da li to Brajdić iz Litve piše o Šimuniću? Ako si već gore, trebao bi biti na utakmicama i pisati o košarci. Ovako o košarci rečenica o svakoj utakmici (valjda načuo od kolega), a o Šimuniću se raspisao, kao ii ostalih desetak novinara VL.

CU
cupus
17:00 09.09.2011.

Sta bi htjeli da covjek igra za ljubav i suze???? Nisam siguran da su svi ti dusebriznici volonteri na svome poslu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije