Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TERORISTIČKOG NAPADA

Vratar Toga izvan životne opasnosti

Togo
Reuters
11.01.2010.
u 12:57

Iz Johanessburga, gdje od petka, kada je ranjen, na odjelu intenzivne skrbi bolnice Milpark leži vratar togoanske nogometne reprezentacije Kodjovi Obilale, stižu još optimističnije vijesti.

Dr. Ken Boffard, specijalist koji je operirao vratara, potvrdio je da je Obilale izvan životne opasnosti te da se njegovo ozbiljno stanje u ponedjeljak popravilo nabolje.

Dodao je također da će dijelove metaka kojima je ranjen u donji dio leđa, ostaviti u abdomenu jer bi njihovo uklanjanje u ovom trenutku moglo izazvati dodatne poteškoće.

- Ne možemo sa sigurnošću reći hoće li Obilale moći nastaviti karijeru, ali prilično smo optimistični – rekao je kirurg.

Obilale je stradao u terorističkom napadu na autobus togoanske reprezentacije u petak u angolskoj pokrajini Cabindi, gdje su Emmanuel Adebayor i suigrači trebali odigrati tri svoje utakmice u skupini Afričkog kupa nacija. U rafalnoj paljbi gerilaca po autobusu trojica su mušakaraca smrtno stradala, a osam je osoba ranjeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije