Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU OTVORILI KUGLICU

Vojvodina sumnja u regularnost ždrijeba kupa Srbije

Ždrijeb Lige prvaka
AFP
21.12.2009.
u 14:34

Nogometaši Vojvodine najavili su žalbu na ždrijeb Lav Kupa Srbije jer se tokom izvlačenja jedna kuglica nije mogla otvoriti. Ždrijeb im je dodijelio Partizan.

Ždrijeb su vodili glumci filma 'Montevidep, Bog te video' i jednu kuglicu nisu mogli otvoriti te su ju vratili u posudu. Iz Vojvodine smatraju da je to bilo neregularno.

- Način na koji je ždrijeb obavljen je amaterski i neozbiljan. To ne bi trebali raditi glumci i pjevači, već netko iz Saveza. Ne pravimo probleme zbog ishoda ždrijeba, već zbog proceduralne pogreške koja regularnost stavlja pod sumnje - rekao je predstavnik Vojvodine Radisav Rebrenović, te dodao:

- Vojvodina će na sljedećoj utakmici 15 minuta igrati sa dvije lopte jer u pravilima ne piše koliko je lopti potrebno na terenu. Poslije ćemo reći da je to bila zabava za gledatelje, pa ćemo sve ispočetka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije