Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKI MEDIJI

Villas-Boas preuzima Chelsea, Abramovič platio 15 mil. eura

Andre Villas
AFP
20.06.2011.
u 13:59

Ove je godine s Portom Villas-Boas osvojio dvostruku domaću krunu te naslov u Europskoj ligi, a zaradio je nadimak ''novi Mourinho''.

Prema pisanju portugalskih medija, Chelsea je Portu platio odštetu za trenera Andrea Villasa-Boasa i riješio problem s klauzulom koju je imao u ugovoru.

Klub iz zapadnog Londona odmah nakon rastanka s Ancelottijem naciljao je Villasa-Boasa kao željenog nasljednika, no on je u ugovoru s portugalskim klubom imao klauzulu po kojoj je mogao otići samo ako netko plati 15 milijuna eura za njega. Kako Abramoviču novac nikad nije bio problem, i to je riješeno pa će 33-godišnjak karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu. Ove je godine s Portom osvojio dvostruku domaću krunu te naslov u Europskoj ligi, a zaradio je nadimak ''novi Mourinho''.

Zanimao je i talijanski Milan, a vjeruje se kako je jedan od najvećih mladih trenerskih talenata u Europi.

– Ako netko ponudi 15 milijuna eura, a on poželi otići, onda tu ništa ne možemo – izjavio je nedavno predsjednik Porta Pinta da Costa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije