Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIONIRAN DOČEKOM

Villa: S Barcelonom idem po Ligu prvaka

David Villa
AFP
23.05.2010.
u 15:57

Prvo pojačanje nogometaša Barcelone u novoj sezoni, dosadašnji napadač Valencije David Villa (28), dao je prvi intervju klupskoj televizijskoj postaji.

Očekivano je istaknuo veliko zadovoljstvo što će igrati u tako velikom klubu, uz opasku kako je izabrao najbolji mogući trenutak za dolazak na Camp Nou.

- Prema mišljenju stručnjaka, nogometaši najbolje igraju sa 28 godina - objasnio je Villa, dodavši kako ga nije strah velike konkurencije u Barceloni.

- Konkurencija vas čini boljima. Znam što me čeka, znam da mi neće biti lako jer u ovom klubu igraju najbolji nogometaši na svijetu, ali dat ću sve od sebe da izborim svoje mjesto.

Istaknuo je španjolski reprezentativac kako je bio impresioniran dočekom koji su mu priredili Barcelonini navijači u petak.

- Osjećao sam se stvarno ponosno. Želim tim divnim navijačima uzvratiti za svu ljubav koju su mi pokazali - kazao je Villa, najavivši suradnju s novim trenerom Pepom Guardiolom.

- Suigrači iz reprezentacije su mi rekli sve najbolje o njemu. Kažu da kod njega svi napreduju i da je pod njegovim vodstvom pravi užitak igrati.

- Glavni cilj u novoj sezoni mi je osvajanje Lige prvaka. Nikad dosad nisam bio bliže tom dosegu. Cilj mi je također osobno napredovati. Imam teoriju da se igrač rađa s talentom, ali može napredovati do zadnjeg dana svoje karijere. To je i moja želja - zaključio je Villa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije