Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE VELIKI LJETNI ŠOPING

Villa korak do Barce, Fabregas zasad san

David Villa
AFP
18.05.2010.
u 10:42

Rafael Yuste, potpredsjednik nogometnog kluba Barcelone, potvrdio je u razgovoru za španjolsku radio-postaju Ono da je katalonski gigant u pregovorima za dovođenje dvaju velikih pojačanja.

Riječ je dvojici španjolskih reprezentativaca, Arsenalovom veznjaku i kapetanu Cescu Fabregasu (23), te napadaču Valencije Davidu Villi (28).

- Pregovori oko Villinog transfera na pravom su putu, a s Fabregasom je situacija malo kompliciranija i slijede dugotrajni pregovori s njegovim klubom. Ali obojica igrača žele doći i to olakšava stvari – rekao je Yuste, dodavši također da je njihov napadač Thierry Henry (32) na pragu napuštanja kluba, potvrdivši tako prethodne medijske napise da je najbliži transefru u MLS-ligu, točnije u New York Red Bull.

Fabregas je ugovorno vezan s Arsenalom do 2014. godine, a navodno je klub iz kojeg ga je Arsene Wenger doveo kao 16-godišnjaka spreman ponuditi oko 40 milijuna eura plus Yayu Tourea.

Villa je kao i Fabregas ugovorno vezan do 2014., a njegovu vrijednost transfermarkt procjenjuje na 45 milijuna eura. Henry će sljedeće sezone ući u posljednju godinu ugovora s Barcelonom, a navodno je New York Red Bull za njega spreman ponuditi oko 10 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije