Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI, STARI DANI

Vieri: Ronaldo i ja nikad nismo bili trijezni!

Christian Vieri
Reuters
30.09.2009.
u 14:01

Talijanski nogometaš Christian "Bobo" Vieri gostovao je na TV postaji Italia1 u emisiji "Chiambretti Night", gdje je iznio zanimljive detalje vezane uz dio karijere kada je igrao u Interu.

Danas 36-godišnji nogometaš koji je ovog ljeta bio u kombinacijama za igranje u nekom od brazilskih prvoligaša i drugoligaških engleskih klubova prisjetio se tako razdoblja od 1999. do 2005. godine, dok je nosio dres Intera.

- Uh, Ronaldo i ja smo u to vrijeme bili 'kraljevi noći'. Stalno smo bili vani i popilo se stvarno svašta i puno. No, njemu je bilo lakše. Bio je tada najbolji svjetski nogometaš i nije morao trenirati kao i svi mi ostali. Zapravo, jako je malo trenirao - rekao je Vieri.

- Dolazili bismo doma u pet ili šest ujutro. Odspavao sam nekoliko sati i morao sam trčati na trening. Kada bih završavao, potpuno iscrpljen, vidio bih njega kako mirno sjedi i ispija cappuccino u krugu trening-kampa.

Vieri je nastavio pričati.

- Strašan je to ritam bio. Nalazili bismo se kod njega i pili. Preselili bismo se kod mene, pa van. Jako, jako često smo bili u tom ritmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije