Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLASA OPTIMIST

Vieira: Sto posto sam siguran da idem na SP

Patrick Vieira
AFP
24.01.2010.
u 22:21

Francuski nogometaš Patrick Vieira (33), novo pojačanje Manchester Cityja, u potpunosti je uvjeren kako će zaigrati za svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Vieira je posljednji put nosio dres “tricolora” u lipnju prošle godine u utakmici protiv Nigerije, a otada ga izbornik Raymond Domenech više nije pozivao. No, iskusni veznjak je siguran kako će se to uskoro promijeniti.

- Budući da sam uvijek optimist, reći ću da sam 100 posto siguran da ću ići na SP. To je moja želja i moj cilj. U svojoj glavi se ne vidim među igračima koji će propustiti SP.

Priznao je Vieira, međutim, kako mu Domenech nije dao nikakva jamstva da će ga voditi u JAR.

- Ali rekao mi je da ukoliko budem igrao, neće biti razloga da me izostavi. Moram igrati, imam još pet mjeseci - dodao je Vieira koji je bez odštete prije nekoliko dana iz Intera prešao u City.

Za Francusku je ukupno igrao 107 puta, a bio je član momčadi koja je osvojila svjetski naslov 1998. i europski dvije godine kasnije.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:51 25.01.2010.

Vieira je sto posto siguran da poput reprezentacije Slovenije i Srbije ide na SP. Reprezentacija Hrvatske je sto posto sigurna da odmara i ne sudjeluje na SP. Sve je nekako sto posto sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije