Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept za zlato u jar-u

Vidoviti Milan: Za naslov se mažite sirom i paprikom

'Tarot_nnn_spo_050610'
''
05.06.2010.
u 17:19

Srpski vidovnjak Milan Radonjić, koji zabavlja i gledatelje u Hrvatskoj na Novoj TV, "vidio" je u kartama da će Srbija postati svjetski prvak u JAR-u pobjedom protiv Nizozemske u finalu.

No, da bi se to dogodilo popularni Milan Tarot objasnio je novinarima Sportskog žurnala Srđanu Sudaru i Aleksandru Petroviću što igrači Srbije moraju raditi:

– Sat vremena prije utakmice trebali bi uzeti sir iz šopske salate i crvenu papriku i razmazati se po obrazima. Neka odstoji 15 minuta, pa neka skinu zbog uroka. Oko desne ruke neka vežu zeleni i plavi konac i pobjeđuju.

Učini li to netko, vjerojatno neće moći istrčati na teren, a kamoli išta učiniti. Južnoafrikanci su za sreću žrtvovali kravu, a Tarot savjetuje orlovima:

– Žrtvujte bengalskog nosoroga, pekinšku patku i japanskog tigra, ali samo lijevu nogu. Trebalo bi igrati oko kazana, i sve to da prenosi televizija.

Otkrio je i da je sudjelovao u najvećoj senzaciji kvalifikacija za SP.

– Slovencima sam pomogao izbaciti Rusiju "kokošjom magijom". Zaklao sam kokoš, izvrnuo je i njome omotao loptu s grbom Slovenije!

Ključne riječi

Komentara 7

IV
ivoandric
17:39 05.06.2010.

Ajd jednom probajte objaviti jedan članak o Srbiji a da nije negativan. Da li više mrzite Srbiju ili volite Hrvatsku.

JU
▄▀▄▀JUMPEṚ
19:16 05.06.2010.

Ja sam negdje čuo da žena ako želi zatrudnit mora plesat bečki valcer oko zapaljene vatre 3 m visoke ispod mladog mjeseca najmanje 20 min. Istovremena svaki treći mještanin mora na taj isti mjesec zavijati ko vuk poslije 23 satata ujutro Ta kombinacija garantira uspjeh

AD
adiafora
16:41 06.06.2010.

He he he, izgleda da su Srbi novi svjetski prvaci. Zamislite koja ludnica kad istrče na teren premazani sirom i paprikom. Bit će to najzanimljivije svjetsko prvenstvo do sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije