Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENA IM ŽALBA

Varaždin ne igra protiv Rijeke!

\'09.04.2011., Varazdin - Nogometna utakmica 24. kola Prve HNL izmedju NK Varazdin i NK Hajduk. Davor Vugrinec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
24.02.2012.
u 14:52

Šibenik i Karlovac su uspjeli, no u Varaždinu je propala nada da će danas otvoriti proljetni dio PHNL-a. Utakmica Vražadin - Rijeka nije igrana, a bit će registrirana pobjedom gostiju sa 3:0

NK Varaždinu nije prihvaćena žalba koju su uputili HNS-ovoj Komisiji za žalbe da im se prolongira isplata dugovanja NK Čakovcu pa danas neće igrati utakmicu s Rijekom!

Rijeka će tako upisati pobjedu (3:0) bez borbe! Na isti način bodove su već osvojili protiv Karlovca u prosincu kada njihovi igrači nisu htjeli igrati zbog neisplaćenih plaća.

Varaždinci su se dogovorili s nekim igračima, s nekima dogovor nije postignut, a zajednički jezik nisu našli ni s NK Čakovcem koji traži 30 tisuća eura za razvoj igrača.

– Nismo im mi prepreka jer se nisu dogovorili ni s ostalim vjerovnicima, među kojima su i njihovi vlastiti igrači – rekao je predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj.

Šibenik je danas uspio riješiti svoje probleme, Karlovac je spor sa Špišićem riješio u četvrtak navečer.

– Novac dogovoren sa Špišićem je uplaćen. Sve pripreme za susret sa Dinamom provode se prema planu, pa se nadamo da će sve proći u najboljem redu, baš kao što smo i obećali – rekao je Branko Škrtić, direktor NK Karlovca.

U petak se intenzivno radilo na raščišćavanju glavnog terena od snijega, kao i drugim pripremama za prvu ovogodišnju utakmicu. Odigravanje je svojim donacijama omogućilo više lokalnih partnera.

– Ne treba tu nikoga posebno izdvajati, ali je važno reći da je puno troškova iz svog džepa platio predsjednik Talakić i ako nekom treba zahvaliti to je on – naglasio je Škrtić.

Tako su, iako zvučno najavljivani, novi partneri, njemačka menađerska tvrtka Haag Sportmenagment ostala po strani vezano uz novčanu podršku Karlovcu. Iz kluba su i službeno izvjestili da se suradnja zasada bazira na sportskom planu, što je i u gradu izazvalo niz reakcija, pogotovo nakon nedavnog ulaganja u Rijeku.

– U dogovorima s Nijemcima bilo je dosta ‘pokvarenog telefona’ i nespretnih izjava. Uglavnom oni su zainteresirani za suradnju na sportskom planu. Oko konkretnih novčanih ulaganja žele čišću situaciju vezano za obaveze kluba koje još uvijek nisu u potpunosti definirane. Zbog toga, koliko mi je poznato, oni dosad nisu ulagali novac u klub. No krenut će se s novim krugom pregovora, i naravno da postoji mogućnost redefiniranja broja njihovih ljudi koji su uvršeteni u upravu kluba – rekoa je Darko Lisac, glasnogovornik Karlovca.

Od ostalih sponzora Karlovac je uspio dogovorit suradnju s Helios osiguranjem koje je pokrilo troškove sve opreme koja je potrebna prvoj momčadi. Riječ je o opremi marke Puma. Helios je, kako tvrde u klubu, zainteresiran i za konkretniju, dugoročnu suradnju.

U takvoj situaciji trener Krešimir Ganjto priprema momčad za susret protiv Dinama. Javno je kritizirao tehničku službu kluba jer nije omogučila bilo kakav rad na terenu.

– Zbog snijega nismo radili s loptom sedam ili osam dana, tako da je vrlo teško nešto reći o susretu s Dinamom. U priopremama koje su bile neobične jer se radilo sa potpuno novom momčadi uspjeli smo selekcionirati 24 igrača s kojima krećemo u proljetni dio. Ipak zadovoljan sam i to neće biti ekipa kojoj će svi davati po pet ili šest komada – najavio je Ganjto.

Protiv Dinama istrčat će Kalinić - Konta, Šimek, Rukavina, Ljubović - Anić, Celio, Babić, Gerc - Jelić i Štefančić

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
15:13 24.02.2012.

Hajduk duguje 350.000 eura Sibeniku za transfer Rukavine. Ovo se neplacanje razvlaci godinama. Kako je moguce da Varazdin nahebe a za istu stvar jajduk i dalje igra. Alo HNS ovo je vasa sramota

PE
Pegaz
15:17 24.02.2012.

bzajec, Ne pizdi, kakve veze ima ministar s ovime, HNS-ova komisija je donijela odluku, a ne bi se bas reklo da se Jovanovic i HNS ljube, da bi ovi njemu nesto pogodovali.

BZ
Branko Zajec
15:10 24.02.2012.

Žao mi je Varteksa. Ova odluka znači, definitivno Cvitanović ostaje najbolji strijelac HNL ! Vugrinec je izgubio šansu da ga pređe. Jedini tko će biti sretan je ministar sporta, jer \"njegova\" Rijeka, već drugi puta \"za stolom\", pobjeđuje 3;0 svoga protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije