Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČER UOČI UTAKMICE

Vandali razbijali po zadarskom hotelu u kojem su smješteni dinamovci!

Dinamo Zadar hotel  (1)
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
Autori: Frane Šarić, Antonela Vukorepa/VLM
14.10.2011.
u 13:19

Dinamovi igrači u vrijeme divljačkog upada spavali su, a vandali do njih nisu uspjeli doći.

Nogometaši i predstavnici Dinama večer uoči utakmice sa Zadrom doživjeli su neugodno iznenađenje! U hotel Kolovare u kojem su smješteni kasno sinoć upala je skupina vandala, navijača domaće momčadi te porazbijala konferencijsku dvoranu. Netom prije porušili su više sjedalica i plastičnih stolova te razbili betonsku posudu za cvijeće.

Nakon što je oko jedan sat poslije ponoći privedeno devet osoba, svi su kažnjeni zbog narušavanja reda i mira te im je zabranjen pristup hotelu Kolovare. Direktor ovog zadarskog hotela Hrvoje Šestan rekao nam je da je riječ o zanemarivom događaju  i zanemarivoj šteti.

Policija je potvrdila i da su razbijena dva stakla na hotelskom restoranu, kao i da su neke ležaljke bačene u bazen. O sinoćnjem događaju o hotelu Kolovare nije izvijestila redovitim priopćenjem, kako neslužbeno doznajemo, jer nisu željeli pumpati atmosferu uoči nogometne utakmice.

Do momčadi Krune Jurčića nije došao. Plavi su, naime, u to doba spavali pa nitko od njih nije ni čuo da se nešto događa.

– Nije to na nas nimalo utjecalo, nije ostavilo nikakva traga – kažu u Dinamu.

Ključne riječi

Komentara 26

DO
dodotatino
14:44 14.10.2011.

Ma meni je mrak izjava direktora Hrvoja: zanemariva šteta, zanemariv događaj. Kao turistima dođite opet pa razbijajte, a vi što plačate spavanje samo spavajte i sve pet.

Avatar xenon
xenon
14:44 14.10.2011.

Problem huligana koji koriste sportske događaje za nasilje i vandalizam je u biti jednostavno riješiti. Postavlja se pitanje zašto ga se ne želi riješiti.

AS
asddf
14:51 14.10.2011.

mrš iz Dalmacije ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije