Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI ZATO IMAJU OLIĆA

Van Gaal: Nemam braniča, no nemam ni problema

Ivica Olić
AFP, Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.04.2010.
u 12:56

Iako mu je zadnja linija desetkovana ozljedama i šuplja kao cjedilo, trener Ivice Olića ne pokazuje nikakav strah uoči gostovanja u Lyonu gdje Bayern brani domaćih 1:0.

Louis van Gaal još ne zna hoće li večerašnjem uzvratu polufinala Lige prvaka moći računati na Demichelisa i Van Buytena, a u prvenstvenoj utakmici s Mönchengladbachom otpao je i Timošuk koji nije ni doputovao u Francusku!

- Došao sam ovdje sa 17 igrača, a treba mi ih samo 11. Nedostaju mi tri, što znači da ih imam 14 na raspolaganju. Nemam zaista nikakvih problema - zbrajao je i oduzimao Louis van Gaal.

Ne dolaze se braniti

Njegova momčad inače ima najgoru obrambenu statistiku od četiri momčadi u polufinalu Lige prvaka. Dosad su primili čak 13 pogodaka, no Nizozemcu je bitniji napadački učinak.

- Nismo tip momčadi koja igra bunker kad stane na teren. Nikad nisam rekao svojim igračima da se tako postave pa iznimka neće biti ni uzvrat s Lyonom - prenosi Fourfourtwo.com Van Gaalove riječi.

S njim se slaže i njegov sunarodnjak Mark van Bommel.

- Često smo primali pogotke u gostujućim utakmicama, no to nije problem. Ako primimo šest pogodaka sutra, a zabijemo pet, opet smo prošli - kazao je kapetan Bayerna.

Lavovi se još nisu predali

- Naša snaga volje naprosto je nevjerojatna. Uvijek smo uspijevali ostati ''živi'', čak i na utakmicama koje smo gubili. Moja je momčad sastavljena od njemačkih igrača i onih koji duže igraju u Bundesligi te imaju usađen njemački mentalitet. Oni ne odustaju do posljednjeg zvižduka - ističe Van Gaal.

Kolega mu s protivničke klupe, Claude Puel, poštuje samouvjerenost Bavaraca, ali...

- I mi smo prošli kroz teške trenute u ovoj sezoni Lige prvaka i baš zato znamo da smo sposobni pobijediti bilo koga ako igramo na našoj stvarnoj razini - kazao je trener Lyona koji će vjerojatno moći računati na kapetana Crisa koji je u prvom dvoboju ozlijedio koljeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije