Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMAC VOLI OLU

Van Gaal: Na Olića se uvijek može računati

Ivica Olic
Reuters
19.04.2010.
u 14:50

Službena internetska stranica minhenskog Bayerna analizirala je dosadašnji učinak svog i napadača hrvatske nogometne reprezentacije Ivice Olića, ne štedeći pritom pohvale.

"Hrvat koji je prošloga ljeta stigao iz Hamburga iz Münchena doslovce se radom izborio za mjesto u momčadi Louisa van Gaala. Za njega ne postoji izgubljena lopta, neumoran je u trku i redovito postiže pogotke. Protiv Hannovera je postigao svoj deveti i deseti prvenstveni, a ukupno ih na kontu ove sezone ima 14, te je, zajedno s Mariom Gomezom treći strijelac najtrofejnijega njemačkog nogometnog kluba. U posljednjih je šest utakmica postigao pet pogodaka."

"Zabio je Olić ove sezone mnogo važnih pogodaka, uključujući pobjednički u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Manchester Uniteda (2:1), kao i onaj za smanjenje rezultata (3:1) na Old Traffordu (utakmica završila 3:2). Također, zabio je i za 2:1 u Torinu, što je otvorilo vrata četvrtfinala natjecanja", dodaje internetska stranica Bayerna za koju trener momčadi Van Gaal kaže:

- On je uvijek oštar. Mentalitet mu je takav da non-stop daje sve od sebe i to do samoga kraja. Na njega se uvijek može računati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije