Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO ODLUKA O MIROVINI

Van der Sar: Osjećam se dobro kao i prije nekoliko godina

Edwin Van der Sar
Reuters
24.09.2009.
u 11:51

Nizozemski 38-godišnji vratar Manchester Uniteda Edwin van der Sar, koji još nije upisao niti jedan nastup ove sezone zbog loma palca i kosti na lijevoj ruci, kaže da će u prosincu ove godine donijeti odluku o nastavku ili završetku karijere.

''Krivac'' za Van der Sarovu ozljedu je hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić. Naime, u pripremama za novu sezonu, Manchester United i Bayern igrali su početkom kolovoza finale Audi Cupa, Nizozemac je slomio prst i kost u lijevoj ruci prilikom obrane jedanaesterca Pranjiću.

Usprkos ozljede, Van der Sar tvrdi da se osjeća ''bolje nego ikad''. U iščekivanju njegova povratka na teren, Van der Sar je još jednom progovorio o temi koja je aktualna već nekoliko godina. Koliko će još dugo stajati među vratnicama?

- Već nekoliko godina govorim da bi mi data sezona mogla biti posljednja. Šest mjeseci prije isteka ugovora s Unitedom u prosincu 2006. godine, produžili smo suradnju za još godinu dama. Pa smo to učinili još jednom, i tako stalno odonda. Svake godine, uvijek ista priča. Analiziram vlastito stanje i vlastitu motivaciju te zadovoljstvo kluba mojim obranama, pa onda odlučujem o nastavku – objasnio je Van der Sar te dodao:

- Znam da su šanse za umirovljenje svake godine sve veće i veće. Stari se. U prosincu ove godine opet ću se suočiti s tom strašnom, uvijek istom dilemom. Nastaviti ili ne? Iako, osjećam se jednako dobro kao i prije nekoliko godina - zaključio je Van der Sar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije