Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH

Vaha: Zvezda me zvala, ali odbio sam

\'29.09.2010., Thessaloniki, Grcka - Konferencija za medije Dinama na stadionu Toumba uoci sutrasnje utakmice Europske lige s Paokom. Vahid Halilhodzic, trener Dinama.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
08.12.2010.
u 20:54

Zvezda je prije nekoliko godina kontaktirala s današnjim trenerom Dinama Halilhodžićem:

– Bilo je više poziva, ali odbio sam. No, nikad nisam ni mislio da ću biti u Dinamu, pa sam tu. Ne znam kakvo je stanje tamo, čujem da Zvezda nije kao nekad, nema prijašnji ugled i rad. Ako Prosinečki želi biti trener, od nečega mora krenuti. Tamo je cijenjen, kao igrač ima kredit, ali sve to u nogometu tako brzo kopni, kao svibanjski snijeg. Pametan je dečko, zna što želi, stekao je nešto iskustva u reprezentaciji. Iako, raditi u reprezentaciji i biti trener u klubu dva su različita pojma. Želim mu svu sreću.

Komentara 10

KA
karambita
09:07 09.12.2010.

Zvezda malo placa, zato nije tamo otisao....da su odresili kesu ko Mamic, sta bi onda bilo???

JM
ja-ma
22:34 08.12.2010.

@Andreeejjj nemaš pojma o čemu pričaš.Po čemu zaključuješ da je Prosinečki ljudina.Upoznao si ga?Ja jesam i mogu samo reći da je napuhan ko bačva.

RA
rajko
23:44 08.12.2010.

Pametan covjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije